Hikvision beléptető és kaputelefon egy eszközben


Hikvision beléptető és kaputelefon egy eszközben
Amikor kaputelefonra gondolunk, akkor többségünk csak egy célhardvert lát maga előtt. Elsőre azt hihetnénk, hogy egy ilyen eszköz funkciói kimerülnek a becsengetés, beszélgetés, és kapunyitás feladataiban.

Viszont a Hikvision termékeinek és innovációjának köszönhetően szakíthatunk a bevett megoldásokkal! Képzeljünk el egy olyan multiplatformot, ami bár a beléptető eszközök közül emelkedik ki, már elhozza számunkra a kaputelefonoknál megszokott lehetőségeket és izgalmas funkciókat is!
Ebben a cikkben bemutatjuk a DS-K1T502-es önálló beléptető terminált, ami jócskán túlmutat a kategóriája lehetőségein!

Beléptető eszköz vagy kaputelefon? Nem kell választania!

Többféle lehetőség közül választhatunk a DS-K1T502-es szériában, hiszen összesen négyféle kialakításban érhető el a készülékház. Lényegében az azonosítási lehetőségek tesznek különbséget az egyes típusok között:
  • DS-K1t502DBFWX: kártya, ujjlenyomat, PIN-kód azonosítása,
  • DS-K1T502DBWX: kártya, PIN-kód azonosítása,
  • DS-K1T502DBFWX-C: kártya, ujjlenyomat, PIN-kód, QR-kód, azonosítása,
  • DS-K1T502DBWX-C: kártya, PIN-kód, QR-kód azonosítása.


    Mind a négy típus képes egy kaputelefon kültéri funkcióját betölteni. Egy rendszerben maximum 1 fő kültéri- és 16 db mellék kültéri készülék lehet. Így összeállítható egy olyan kompozíció, ahol 17 db kültéri eszköz hív beltéri készüléket.


    Vegye kezébe az irányítást!

    A DS-K1T502-es széria képes akár önállóan is applikációs kapcsolatra a Hik-Connect használatával. Bárhol fogadhatjuk a hívásokat és eldönthetjük, hogy a hívó személyt beengedjük-e vagy sem.

    Az applikációt használhatjuk beltéri készülékkel párhuzamosan is, ebben az esetben minden felületen egyszerre fog megjelenni a hívás. Amelyik eszköz először fogadja a hívást, azzal épül ki a kétirányú kapcsolat – ekkor a többi készüléken, vagy applikáción a csengetés abbamarad.

    Egy kamera, megannyi lehetőség!

    A “-C” megjelöléssel ellátott típusokban ( DS-K1T502DBFWX-C és DS-K1T502DBWX-C) integrálva van egy 2 MP kamera. Ez nemcsak a video-kaputelefon funkciónál hasznos, hanem ajtónyitáskor is, a QR-kód beolvasásához.

    Sőt! A készülék kameráját felhasználhatjuk a Hikvision IP-kamerarendszer egyik eszközeként is.

    DS-K1T502-es széria, a multiplatform!

    Az extrák sorát a Wiegand kimeneti lehetőség gazdagítja tovább, mivel ezen a kapcsolaton keresztül csatlakozhatunk a beléptető kontrollerekhez. A Hikvision eszköz használatakor egy adatbázisból kezelhetjük az önálló terminált, mint kártyaolvasó és a kontrollert, mint ajtóvezérlő. Ez a megoldás nemcsak praktikus, hanem még költséghatékony is, mert nem kell külön kaputelefonra és beléptető terminálra beruházni.

    Az RS-485-ön keresztül köthetünk az 502-es típusra Hikvision kártyaolvasót. Így az áthaladás mind a két irányból megvalósítható kártyával, vagy TAG-el. Továbbá az 502-es széria beépített kártyaolvasója képes olvasni a Milfare M1-, és Desfire kártyákat is (Az M1 kártya a Hikvision titkosítással ellátott megoldása).


    Az AP mód (Access Point) egy olyan innovatív funkció, ami a beállításhoz és üzemeltetéshez hasznos. Használatával akár az okostelefonunk segítségével is beállíthatjuk a fontosabb funkciókat, vagy felhasználókat taníthatunk, törölhetünk könnyedén.

    Többet szeretne megtudni a termékről? További információkért keresse fel a www.powerbizt.hu honlapot!


    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től
    Olvasta már?
    RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től