Az Accessium Ltd. országos lefedettségű minősített telepítői hálózatot épít ki

A megnövekedett igényre való tekintettel, gyorsabban elérhető, regionális telepítő partnereket keresünk.

Az Accessium Ltd. országos lefedettségű minősített telepítői hálózatot épít ki
Az Accessium Ltd. telepítő partnereket keres, hogy országos lefedettséget biztosítson a régiókon belüli, az új technológiákat használó beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszerének telepítésére. A képzésben részt vevő telepítőknek minősített, installer partnerként tudunk munkát biztosítani.

Az Accessium rendszere gyorsan megtanulható, és maximum néhány órás tanfolyamra van csak szükség, mert a telepítő munkája a kábelezésre, és az eszközök (zárak, kártyaolvasók, vezérlők) felszerelésére, bekötésére fokuszál. Rendszerünk nem használja a belső hálózatot és internetet, így nincs szükség informatikai tudásra sem, illetve mentesítjük a helyi informatikussal jellemzően hosszas egyeztetésektől. Az üzembe helyezés és programozás az Accessium csapatának feladata, melyet távolról végzünk, így a telepítőnek ezt nem kell megtanulnia.

Telepítő cég lehet egyéni vállalkozó, kis és közepes méretű biztonságtechnikai cég is. Az Accessium rendszerének telepítése rendkívül könnyű, ráadásul az első telepítésekben az Accessium szakemberei segítenek, és utána is folyamatos együttműködést biztosítanak.

Célunk a megfelelő minőségű munka elvégzése egy régión belüli minősített partnercég kiválasztásával. Előny a hagyományos és nagy méretű beléptető rendszerek telepítésében szerzett tapasztalat, de nem elvárt.

A jelentkezését a régió megjelölésével a következő címre várjuk support@accessium.eu
Kérdéssel kapcsolatosan a (20) 974 2125 számon további felvilágosítást kaphat.
Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A biztonság új kora
Olvasta már?
A biztonság új kora