Megújult a Videosec IPD-3614LSA-28F dómkamerája


Megújult a Videosec IPD-3614LSA-28F dómkamerája
Új kameraházban, de a már jól ismert képminőséggel és analitikai funkciókkal érhető el a 4 Megapixeles IPD-3614LSA-28F dómkamera. Fém kameragömb, fém palást, fém talp, új kötődoboz, a már megszokott firmware, CPU és szenzor, és a jól ismert IQ analitikai riasztások.

A régió piacán hatalmas sikernek örvendő IPD-3614LSA-28F dómkamera külsőleg megújult. A kameragömb eleje fekete festést kapott a visszaverődések csökkentéséért. A kameragömb hátulja immár polikarbonát helyett szintén fém, ahogy a gömböt tartó palást és a talp is. A 8mm-rel kisebb átmérőhöz más kötődobozt kell alkalmaznunk, a TR-JB03-G-IN ára is alacsonyabb az előzőtől.

A dómkamera firmvere megegyezik a 4 megapixeles LSA csőkamerákéval és a hibrid fényű csőkamerákéval. A képanalitika továbbra is emberalak és jármű felismerésén alapuló IQ képanalitika. Más gyártók rögzítőjéhez ONVIF protokollal csatlakoztatva a mozgásérzékelési riasztások helyett IQ mozgásérzékelést használhatunk. A rögzítők mozgásérzékelésként kapnak riasztást arról, ha ember vagy jármű mozog a kamera látómezejében, arról viszont nem kapnak riasztást, ha a szél fújja a lombokat.

Ha Videosec rögzítőhöz csatlakoztatunk Videosec IP kamerát, akkor ne az IQ mozgásérzékelést, hanem a behatolásérzékelést használjuk, mint IQ analitikai riasztást. Ehhez beállítási útmutatót találunk a kamera weboldalán, a videosec.com termékoldalán.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
Olvasta már?
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől