Két új kedvező árú PoE switch a Videosec kínálatában


Két új kedvező árú PoE switch a Videosec kínálatában
Két uplink port, mindkettő gigabites sávszélességű és 8 illetve 16 PoE port (10/100Mbps), mindkettő kedvező áron, órákon belül raktárkészletről elérhetőek.

PoE kamerák telepítéséhez alapvető, hogy PoE switcheink két uplink porttal is rendelkezzenek. A Videosec kínálatába érkező 8+2 portos PS08FE+2GE-V1 és a 16+2 portos PS16FE+2GE is ilyenek. Mindkét uplink port gigabites sávszélességű, egyikkel a rögzítő felé, másikkal a hálózat többi része felé csatlakozhatunk. A 8+2 portos switch külső tápegységes, 96W összteljesítményt biztosít a fogyasztók felé, ami egy porton maximum 30W lehet. Az adatforgalom és a táp ugyanazt az érpárt használja, tehát PoE end-span kiosztású 1/2(+), 3/6(-). Ha a megfelelő kapcsolóval a PoE portok linksebességét 10Mbps-re korlátozzuk, az elérhető vezetékhosszak meghaladják a 200m-t.

A PS16FE+2GE kedvező áron, kétszer annyi PoE porttal, hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Ugyanúgy elérhető a 200-250m UTP kábelhossz egy kapcsoló átkapcsolásával, a táplálás end-span, portonként a PoE+ szabvány szerinti 30W a maximális teljesítmény. A switch belső tápegysége 230V AC-ról üzemel, 150W összteljesítményt biztosít a kamerák felé.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
WiFi/Bluetooth Controller és Controller Pro
Olvasta már?
WiFi/Bluetooth Controller és Controller Pro