Zoleo: A globális kapcsolattartás megbízható módja. Üzenetküldés és segélykérés bárhonnan.


Zoleo: A globális kapcsolattartás megbízható módja. Üzenetküldés és segélykérés bárhonnan.
Az ASC Global 2010 óta fejleszti és forgalmazza termékeit, melyekkel vezérelni, automatizálni vagy felügyelni lehet különböző objektumokat, berendezéseket, felhasználói vagy távfelügyeleti oldalról.

Eddig kapuk, riasztóközpontok, kaputelefonok, napelemek voltak a fókuszban, melyekre a termékeik és szolgáltatásaik irányultak, amit új termékkel, és annak kiegészítőivel bővítettek, ahol az emberek, a kapcsolattartás van a középpontban.

Munkából, kikapcsolódásból adódóan, családdal, munkatársakkal vagy akár egyedül, de sokat utazunk a világban. Pillanatok alatt foglalhatunk repülőjegyet, ülhetünk be az autónkba vagy indulhatunk el kerékpárunkkal felfedezni új területeket, élvezni a világ számtalan csodáját.

Én is így tettem idén nyáron, amikor Norvégia nomád és magával ragadó tájain túráztam. Nem csak a civilizáció hiányát élveztem, de még GSM hálózat sem volt elérhető, így mondhatjuk teljes volt a nyugalom. Aztán volt egy pont, amikor elgondolkodtam, mi lenne, ha csapatunkkal történne valami, ha segítséget kellene hívni, ha baj lenne. Fent a hegyekben ez nem mindig olyan egyszerű, főleg amikor számít az idő és minél gyorsabban szükséges segítséget hívni.

Mobiltelefonunk aktív részét képezi az életünknek. Sokszor könnyedén rábízzuk magunkat, ha bármi gond van, vagy segítség kell, akkor a zsebünkben van. Addig amíg a városban vagy lakott területen tartózkodunk nem gondolunk bele mi lenne, ha olyan helyre érkeznénk, ahol egyszerűen nincsen mobil hálózat. Ezzel nincs semmi gond, sőt! Fontos, hogy ne a telefonon „lógjunk” folyamatosan, hogy az „elektromos pórázt” felakasszuk néha a szögre. Azonban ha felelősséggel gondolkodunk vagy szeretnénk elkerülni a váratlan helyzeteket, célszerű előre gondolni. Ezt a kérdést nem csak félelem oldalról lehet megközelíteni, hanem pozitív oldalról is, de erről később írok.


Utazásaink során gyakran kerülhetünk olyan területekre, ahol a mobiltelefon-lefedettség korlátozott vagy nem létezik. Ez megnehezítheti a kapcsolattartást az otthoniakkal és a külvilággal, akár veszélyes helyzetekhez is vezethet. Nem beszélve azokról a helyzetekről, amikor segítségre lenne szükségünk és nem tudunk senkihez sem fordulni.

A ZOLEO műholdas kommunikátor segítségével bárhonnan kapcsolatban maradhat. Ez a tenyérnyi, könnyű eszköz Bluetooth-on keresztül csatlakozik az okostelefonjához, az Iridium műholdhálózaton keresztül küld és fogad üzeneteket a világ bármely pontjáról.

Zökkenőmentes üzenetküldés
A ZOLEO alkalmazás egyszerűvé és zökkenőmentessé teszi az üzenetküldést. Az üzenetek a mobil/Wi-Fi hálózaton keresztül is elküldhetőek, ha rendelkezésre állnak. Ez azt jelenti, hogy nem kell váltania a beállítások, alkalmazások vagy eszközök között, amikor a lefedettség változik.

Dedikált SMS-szám és e-mail-cím
A ZOLEO minden felhasználónak dedikált SMS-számot és e-mail-címet biztosít. Ez megkönnyíti az otthoniakkal és a külvilággal való kapcsolattartást, még akkor is, ha nem elérhető a telefonszámán vagy az e-mail-címén.

Automatizált bejelentkezés
A felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy az aktuális GPS-helyzetüket csatolják az üzenetekhez. Ez segít a kapcsolattartóknak nyomon követni az Ön tartózkodási helyét és útvonalát.

Vészhelyzeti riasztások
A ZOLEO SOS gombjával vészhelyzet esetén gyorsan riasztást küldhet a Global Rescue által támogatott segélyszolgálatnak. Az alkalmazás progresszív SOS-frissítéseket is biztosít, amelyek tájékoztatják Önt a mentés állapotáról. A GPS pozíciónak és a műholdas kapcsolatnak köszönhetően mostantól bárhol biztonságban érezheti magát, családtagját vagy munkatársát. Szükség esetén tud segítséget hívni, legyen az külterületen vagy külföldön végzett munka, esetleg síelés vagy túrázás a hegyek között, vitorlázás a nyílt vizeken.

Hosszú formátumú üzenetküldés
A ZOLEO platformja támogatja a hosszú formátumú üzenetküldést, beleértve az emojikat is. Ez azt jelenti, hogy több információt vihet át minden üzenetben.

Időjárás-jelentések
A ZOLEO platformja integrálva van az AerisWeather hiperlokális időjárás-jelentő szolgáltatásával. Ez lehetővé teszi, hogy naprakész információkat kapjon az aktuális és a várható időjárásról.

Megosztás
A ZOLEO-t egyszerűen megoszthatja kollégáival vagy barátaival. Csak válassza le a Bluetooth-kapcsolatot, és kérje meg az új felhasználót, hogy töltse le majd telepítse az ingyenes alkalmazást.


Tartósság
A ZOLEO strapabíró készüléke víz-, por- és ütésálló. 200 órás akkumulátor-élettartammal rendelkezik, és mellékelve van hozzá egy karabiner, amely lehetővé teszi a készülék rögzítését, felszerelését.

Költséghatékonyság
A ZOLEO szolgáltatásai havi előfizetési csomagok alapján érhető el. A Basic csomag 25 db, az In Touch csomag 250 db, az Unlimited csomag pedig korlátlan számú műholdas üzenetet tartalmaz a többi szolgáltatás mellett. Ezek a megfizethető szolgáltatási csomagok mindenki számára elérhetővé teszik a globális kapcsolattartást és szükség esetén a segélyhívást.

Összefoglalva
A ZOLEO műholdas kommunikátor egy kiváló megoldás azok számára, akiknek fontos a kapcsolattartás még akkor is, ha olyan területeken tartózkodnak, ahol a mobiltelefon-lefedettség korlátozott vagy nem létezik. Számos funkciót kínál, beleértve a műholdas üzenetküldést, a dedikált SMS-számot és e-mail-címet, az automatizált bejelentkezést, a vészhelyzeti riasztásokat, egészségügyi támogatást, a hosszú formátumú üzeneteket. Online felülete számos lekérdezési funkciót kínál illetve több eszközt is megjelenítenünk a felületen egyszerre. A Zoleo applikáció és az online felület is ingyenesen használható. Kifejezetten ajánljuk nemzetközi utazásokhoz, túrázáshoz, síeléshez, vitorlázáshoz.

A Zoleo termékekről bővebben a weboldalon olvashat IDE kattintva


Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?
Olvasta már?
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?