Milestone XProtect 2023 R3 Video Management System


Milestone XProtect 2023 R3 Video Management System
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Milestone Systems


November 14-től elérhető a Milestone Systems VMS-ének legújabb verziója, az XProtect 2023 R3!

Az XProtect legfrissebb kiadásával a felhasználók még több eszközt kapnak a termelékenység, a skálázhatóság és az együttműködés növelésére. Az XProtect 2023 R3 egy olyan platform, amely korlátlan potenciállal kecsegtet azoknak a vállalkozásoknak, amelyek olyan intelligens alapot keresnek, amely a video adatokat azonnali beavatkozást segítő információvá alakítja át.

Ez a frissítés is az XProtect piacvezető nyílt platformos technológiájára épül, növelve a hatékonyságot és biztosítva a szorosabb rendszerfelügyeletet.

Az Xprotect 2023 R3 legfontosabb jellemzői:
 • „Onboarding Feature Guide”: A webkliens ezen beépített szolgáltatása információkat nyújt a webkliens felépítéséről a kezelőknek, ezzel még hatékonyabbá téve őket. Emellett a funkció megkönnyíti és meggyorsítja az XProtecttel ismerkedő új felhasználóinak munkáját.
 • „Role-Based Alarm Notifications”: A felhasználók mostantól létrehozhatnak riasztási értesítési profilokat, amelyek funkciójuk alapján a meghatározott kezelőknek irányítják a riasztásokat. Ez megakadályozza a riasztások fölösleges túlcsordulását azáltal, hogy minden felhasználónak csak a releváns riasztások kerülnek elküldésre, így segítve a kezelőket arra összpontosítani, ami igazán számít. A válaszidők jelentősen javulnak, hiszen a kritikus riasztásokat azonnal a megfelelő kezekbe helyezi.

  Ezek mellett a kiemelkedő jellemzők mellett a 2023 R3 frissítés számos egyéb fejlesztést is tartalmaz, beleértve a kiberbiztonsági szigorításokat, a VMS rugalmasságának növelését és a nyílt API architektúrán keresztül a harmadik féltől származó rendszerekkel való integráció kiterjesztését. A vállalat innovációra való összpontosítása biztosítja, hogy az XProtect felhasználói mindig hozzáférjenek a hasznos újításokhoz, és maximalizálják video infrastruktúrájuk értékét.

  Mint mindig, a Milestone Care előfizetéssel rendelkező felhasználók további költségek nélkül frissíthetnek a 2023 R3 verzióra. Azokat a szervezeteket pedig, akik jelenleg nem használják az XProtect szoftvert, arra bátorítjuk, hogy vizsgálják meg, hogy profitálhatnának az iparág legerősebb és legrugalmasabb nyílt platformú VMS-éből!

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Pelco termékek a Zmax kültéri védelmi kínálatában
  Olvasta már?
  Pelco termékek a Zmax kültéri védelmi kínálatában