Hikvision DS-KD7003EY-IME2 kaputelefon


Hikvision DS-KD7003EY-IME2 kaputelefon
A telepítés egyszerűbb, mint valaha! Legújabb 2 vezetékes moduláris kültéri egységünk a DS-KH6320Y-WTPE2. Ez a fő modul számos frappáns megoldást tartalmaz. A telepítő kollégák kényelmének érdekében nem csak okostelefonnal, hotspotról konfigurálható, de 2 gomb is megtalálható rajta, ami teljes mértékben testre szabható. Továbbá a beltéri egységek és az almodulok dip kapcsolókkal és forgó dip kapcsolókkal konfigurálhatóak, a könnyű beállítások érdekében. A rendszer felállítása csak minimális IT tudást igényel.

A tökéletes kilátásról a 2 MP felbontású Fish-eye kamera gondoskodik. Belátási szöge horizontálisan 133°, vertikálisan 82°. Nappal WDR, éjjel IR fény segít a kép szemmel láthatóvá tételében. Természetesen állítható hangerejű beépített, többirányú mikrofon és hangszóró járul hozzá a beltéri egységgel folytatott kommunikációhoz. 4 állapotvisszajelző LED található meg rajta. Ezek ajtó nyitást, hívást, hívás közbeni állapotot és helyes működést jeleznek. Wi-fi hotspoton keresztül okostelefon segítségével is lehetséges a konfigurálása, de ez kizárólag a beállítások módosítására használható.

2 db vezeték bemenete van, amelyek ajtónyitó gomb és nyitásérzékelő bekötésére szolgálnak. 2 db zárat tud nyitni, valamint egy 12 VDC, 500 mA gyengeáram kimenet is megtalálható rajta. A zárnyitásért felelős relék közül az egyik 30 VDC, 2 A-ig terhelhető, a másik max 20 VDC, 4 A-ig.

RS-485 csatlakozó felel az almodulokkal való kapcsolatért. Almoduljai a DS-KD-terméknévvel kezdődő modulok. Ezek nem újdonságok a piacon, és ezzel a főmodullal is kompatibilisek. Egyenlőre a stainless steel verziók ajánlottak, mivel a fő modul csak ebben a verzióban gyártott.

Időjárás állóságát tekintve IP65-, vandálbiztosságát illetően IK08 minősítésű. Több típusú és méretű sülyesztett, és falra szerelhető esővédővel ellátott keret kapható hozzá. (Részletekért keresse disztribútorainkat). Mint minden 2 vezetékes rendszer ennek a verziónak is van különálló tápegysége és elosztója (DS-KAD7060EY, DS-KAW30-1N, DS-KAD7061EY). Beltéri egységként a DS-KH6320Y-WTPE2 ajánlott. A rendszer a DS-KAD7060EY segítségével helyezhető hálózatra, illetve a beltéri egységek wifi csatlakozásán keresztül is. Ha a rendszer kilát az internetre, felhő alapon, a HikConnect alkalmazással lehetséges a kétirányú kommunikáció, kitekintés és az ajtónyitás. Egyetlen kültéri egység, akár 16 lépcsőház ellátására is szolgálhat.

Záró gondolatként megjegyezném, hogy a HD sorozatú kaputelefonjaink között az Y verziók NEM kompatibilisek azokkal a termékekkel, amelyeknek nincs Y a terméknevében. Hogyha egyéb kérdése támadt Hikvision termékekkel kapcsolatban kérlek keresd fel disztribútorainkat.
Tagek: kaputelefon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?
Olvasta már?
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?