Grenton vezeték nélküli megoldások

Okosotthon gubanc nélkül

Grenton vezeték nélküli megoldások
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Grenton


Az okosotthon (smart home) az elmúlt években jelentős népszerűségre tett szert. Nem csoda, hiszen ez a megoldás az életünket egyszerűbbé, kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi.

Azonban a legtöbb esetben csak utólagos vezetékezéssel telepíthető egy okosotthon rendszer. A Grenton viszont olyan vezeték nélküli megoldásokat kínál, aminek segítségével gazdaságosabban és lényegesen könnyebben fejleszthetjük meglévő ingatlanunkat. Akár olyankor is, amikor nincs lehetőségünk utólagos kábelezésre.

A Grenton Wi-Fi-s és Z-Wave-es eszközei lehetővé teszik az olyan otthoni berendezések távoli elérését, mint a világítás, fűtés, a klímaberendezés vagy biztonsági rendszerek.

A Wi-Fi-s eszközök a hagyományos internetkapcsolaton vagy a helyi hálózaton keresztül kommunikálnak egymással és a központtal. A Z-Wave-es eszközök egy speciális, 868,42 MHz-es vezeték nélküli hálózaton keresztül osztják meg egymással az információkat.

A vezeték nélküli Grenton termékek óriási előnye, hogy nem igényelnek utólagos kábelezést, így az okosotthon kialakítása lényegesen egyszerűbb, költséghatékonyabb és esztétikusabb!


Grenton Wi-Fi Smart Panel – Egy kezelőegység, megannyi funkció!

A Grenton Wi-Fi Smart Panel felváltja a hagyományos fali kapcsolókat! Használatával egyetlen kezelőegységről vezérelhetjük az okosotthon rendszerbe integrált eszközöket. Ráadásul a Smart Panelt bárhova rakhatjuk a lakásban, hiszen nem szükséges a Grenton TF-busz vonalára felhelyezni, a Wi-Fi technológiának köszönhetően.

A Smart Panel az épületben megtalálható érzékelők adatait feldolgozza, és információkat szolgáltat róluk. A sokoldalú és intuitív vezérlőfelület segítségével könnyen és gyorsan vezérelhetővé válik az egész otthonunk!


Távoli vezérlés könnyen és kényelmesen

A Grenton Wi-Fi relé- és redőnyvezérlőmodul segítségével akár távolról is vezérelhetjük az otthonunkban felszerelt elektromos fogyasztókat és redőnyöket. A modulokat kialakításuknak köszönhetően elhelyezhetjük akár a fali kapcsolók mögött is. Működtetésükhöz csak 230 V AC betáplálásra van szükség. A modulok rendelkeznek 2 db 230 V AC-s bemenettel is – így akár közvetlenül a fali kapcsolóról kapcsolt feszültséggel is lehet 2 db jelet adni a rendszernek.

A Z-Wave-es termékpaletta még ennél is szélesebb! A Grenton igyekszik minél több gyártó Z-Wave-es eszközét integrálni a rendszerébe, hogy a konfigurálhatóság még rugalmasabb lehessen.

Az alábbi linken folyamatosan frissül a kompatibilis eszközök listája: IDE kattintva


Már a Power Biztonságtechnika termékei közt is elérhető a 2 csatornás relémodul, redőnyvezérlőmodul, nyitásérzékelő, mozgásérzékelő, nedvességérzékelő és sziréna is. Mivel ezek az eszközök jellemzően elemmel működnek, még a tápvezetéket sem szükséges bekötnie – elhelyezésük teljes mértékben kötetlen!

Válassza a Grentont, és vele együtt a legjobb megoldást a vezetékes, vezeték nélküli vagy hibrid kialakításra!






Tagek: okosotthon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai
Olvasta már?
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai