TP-Link Tapo A200 napelem panel


TP-Link Tapo A200 napelem panel
Forgalmazó: TP-Link Magyarország
Gyártó: TP-Link Magyarország


Kamerás megfigyelés bárhol, bármikor, áramellátástól függetlenül, ingyen energiával. Ugye jól hangzik? A Tapo A200-as napelem panel segítségével mostantól olyan távol eső területeken is könnyedén telepíthetünk kamerarendszereket, ahol limitáltan, vagy egyáltalán nem férünk hozzá elektromos áramellátáshoz. A Tapo A200-as panel évtizedes működést garantál, a rákötött kameráknál pedig elfelejthetjük az akkumulátortöltés nyűgjét.

Tapo A200 – vezetékes áram │1:0
Videós megfigyelésnél gyakran felmerülő probléma, hogy olyan területeket kell ellenőrzés alatt tartanunk, ahol nincs vagy korlátozott az áramellátás, és az akkumulátoros kamerák rendszeres töltése is kényelmetlenséget jelentene. Továbbá a megfigyelt területnél véletlenül se engedhetjük meg, hogy lemerüljenek a kamerák vagy épp egy váratlan áramszünet miatt órákra vagy napokra kiessenek a rendszerből, értéktárgyainkat felügyelet nélkül hagyva.

A Tapo napelem paneleket a fenti problémák hívták életre, hiszen a kompatibilis Tapo kamerákkal (Tapo C425, Tapo C420, és Tapo C400) párosítva ideális megoldást jelenthetnek építkezések, hobbi telkek, nyaralók, erdészetek, nagy kiterjedésű ipari területek vagy épp az otthonunk egyszerű és költséghatékony megfigyelésére. Természetesen az előnyök lakóházaknál is kiaknázhatók, hiszen így teljesen mentesülünk az akkumulátor töltése alól, és biztosak lehetünk abban, hogy otthonunk folyamatos védelemben részesül.

Elbír az elemekkel
Az IP65 vízállóságának köszönhetően esős, vagy akár poros környezetben is üzembiztosan működik, így emiatt sem kell aggódnunk, a megbízható teljesítmény rossz időjárási viszonyok mellett is garantált.

A prémium minőségű monokristályos szilícium cellákból készült panel nagy teljesítményt (akár 4,5W) biztosít. Ez azt jelenti, hogy csupán 30 perc normál napfény minden nap képes a Tapo akkumulátoros kamerákat éjjel-nappal működésben tartani, még akkor is, ha a kamerának nagyszámú eseményt kell érzékelnie.

Könnyű telepítés
A felhasználóbarát kialakítás révén a felszerelés gyerekjáték, hiszen csupán 3 csavarral felfogatható a különböző felületekre. A napelem 360º-os forgatható kialakításának köszönhetően könnyedén beállíthatjuk az ideális szöget.

A napelemhez csatlakoztatott 4m-es töltőkábel miatt pedig még akkor sem jelent problémát a felszerelés, ha a napelemet a kamerától távolabb helyeznénk el.

Remek párosítás Tapo kamerákkal
A fentebb említett kompatibilis Tapo kamerák (Tapo C425, Tapo C420 és C400) remek párosítást alkotnak az A200-as napelemmel, hiszen a folyamatos működés mellett kiváló képminőséget nyújtanak, az applikációnak köszönhetően pedig folyamatosan képben lehetünk a megfigyelt területtel kapcsolatban.

De, hogy miként is teljesít élesben a rendszer, az az alábbi videóból kiderül!


Tagek: okosotthon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Látni és hallani
Olvasta már?
Látni és hallani