Videosec kinetikus kapcsolók


Videosec kinetikus kapcsolók
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft
Gyártó: Videosec


A Videosec kinetikus kapcsolói olyan 86x86mm fali távkapcsolók, amelyekben sem elem, sem akkumulátor nincs, mert a gombnyomás kinetikus energiája táplálja. Nincs vésés, csak a felületre ragasztjuk vagy csavarozzuk a kapcsolót. Egy fogyasztót legalább 5 kinetikus kapcsolóval és mobilapplikációból is kapcsolhatunk. A KS2-x54 kapcsolók vízbe is meríthetőek, nem csak a fröccsenő víznek ellenállóak, kültéren és beltérben egyaránt alkalmazhatóak.

A kinetikus kapcsolók a hagyományos falfelületek mellett a legextrémebb helyekre, akár bútorra, vagy tükörre is telepíthetőek. Tartós, az időjárásnak is ellenálló anyagokból, legalább 200.000 kapcsolásra lettek tervezve. Hatótávolságuk közvetlen rálátással 80m fölött, falakon át megközelítőleg 30m, 433MHz-es sávban működnek. Az 1-2-3 gombos vízálló kinetikus kapcsolók mellett elérhetőek még 4 és 6 gombos kinetikus fali kapcsolók, egygombos kinetikus kulcstartók és négygombos, mágneses tartófészekkel rendelkező kulcsatartó-kapcsolók is.

A kinetikus kapcsolók jelének vételére többféle aktuátor relémodult kínálunk. A KRC-102 hatcsatornás relémodul 6 darab szárazkontaktus-kimenettel rendelkezik, tehát egyaránt kapcsolhatunk velük 3.6kW-os fogyasztókat is, DC fogyasztókat, például 12VDC vagy 24VDC LED szalagokat és törpefeszültségű jeleket is, például kapuvezérlők, sorompóvezérlők, riasztók vagy kamerák vezetékes jelbemenetét. A KRC702-W kétcsatornás szárazkontaktus-kimenetű modul a hagyományos kétállapotú kapcsolhatóság mellett átváltható időkapcsoló üzemmódba is, amikor a bekapcsolás után 0.2, 2, 6, 30 másodperc, illetve 2, 6, 18 és 36 perc után kikapcsolja az adott csatornát. A KRC703-W háromcsatornás, kapcsolt fázis kimenetű relémodul. A KRC-200-as sorozat relémoduljai elférnek a szabványos 65mm-es kötődobozokban a mechanikus kapcsolók mögött és a kinetikus kapcsolók mellett vezetékes mechanikus kapcsolókról (kétállású és nyomógomb) is vezérelhetőek. A KRC202-W két 5A-ig terhelhető kapcsolt fázist, a KRC211-W pedig TRIAC fényerőszabályzót tartalmaz. A KRC220-W redőnyvezérlő, amit kétirányú, végálláskapcsolós motorokhoz telepíthetünk, tehát a legtöbb elérhető csőmotorhoz illeszthető.

A WiFi, illetve a -Z jelű típusoknál a Zigbee csatlakoztatás lehetőséget biztosít távvezérlésre is. Ez nem csak azt jelenti, hogy a telefonunkon egy gombra bökve bekapcsoljuk vagy kikapcsoljuk a csatlakoztatott fogyasztót, hanem különféle automatizációkra is lehetőséget biztosít. Az AZX-G30 vagy AZX-DB11 riasztásjelző élesítésekor lekapcsolhatjuk a világításokat, a THY08 termosztátok kazánvezérlő jelét kábelezés nélkül továbbíthatjuk a kazánunk felé, dekorációs vagy funkcionális világításokat kapcsolhatunk az alkonyat és a napkelte időpontjához igazítva, és ezer más dolgot vezérelhetünk, az alkalmazhatóságnak csak a fantázia szab határt.

A platform folyamatosan bővül, hamarosan érkezik LED-szalag vezérlő, 0-10V fényerőszabályzó, vezeték nélküli jelbemenet, és néhány DIN-sínre szerelhető aktuátor, ezekről tájékozódjon a Videosec csapatától.
Tagek: okosotthon

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Hálózati csatlakozás – újragondolva
Olvasta már?
Hálózati csatlakozás – újragondolva