Hibrid fényű Videosec kamerák


Hibrid fényű Videosec kamerák
Már több, mint két éve kerültek feltelepítésre az első hibrid fényű Videosec IP kamerák, amik automatikusan váltanak fehér fényre éjszaka, ha embert látnak. Akik kipróbálták, már nem váltanak vissza csak IR éjszakai fényű kamerákra.

A hibrid fehér+IR fényű kamerák terjedését a praktikus alkalmazhatóságuk segíti. Területvédelemben, kültéri és beltéri világításként, de akár a díszkivilágítás részeként is alkalmazhatóak. A hibrid megvilágítási üzemmód azt jelenti, hogy sötétben a kamera infravörös segédfénnyel készít fekete-fehér felvételeket, de amint valamelyik riasztási területen emberalakot észlel, átvált színes képre és fehér LED világításra. Egy illetéktelen behatolót ez arra késztet, hogy reflexből belenézzen a fehér fénybe, tehát máris színes felvételünk van az arcáról. Az automatikus fényváltás felprogramozásáról és működéséről bemutató videót is talál a videosec.com videótárában.

Hibrid fényű Videosec kamerát 2 megapixel, 4 megapixel, 5 megapixel és 4K/8 megapixel felbontással kínálunk. Az LSA-WAL illetve IQ-SWAL jelölések W-je a fehér fény meglétét jelenti az infravörös mellett. (Tájékoztatásképp, S a Starlight képérzékelőt, az A beépített mikrofont, L pedig hangszórót jelent. Az SWX jelölés X betűje jelenti, hogy az adott kamerában nincs infravörös, csak fehér fényű színes éjszakai mód). Fontos kihangsúlyoznunk, hogy a hibrid fényvezérlés és az emberalakot felismerő riasztás már igen kedvező áron kínált kamerákban is elérhető funkció.

A kamerák műszaki paramétereit táblázatosan, áttekinthető formában, megtalálja a legújabb letölthető Videosec IP videó katalógusban is.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát.

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
MAGNETIC beléptető rendszerek
Olvasta már?
MAGNETIC beléptető rendszerek