Fedezze fel az új Axxon One 2.0 VMS szoftverben rejlő lehetőségeket!


Fedezze fel az új Axxon One 2.0 VMS szoftverben rejlő lehetőségeket!
Büszkén jelentjük be a régóta várt Axxon One 2.0 VMS szoftver megjelenését, amely számos új funkcióval és lehetőséggel segít fejleszteni a biztonsági rendszerei teljesítményét és hatékonyságát. Vessünk egy pillantást az Axxon One 2.0 kiadás legfontosabb fejlesztéseire (a teljesség igénye nélkül).

Integráció egyéb biztonsági rendszerekkel
Egységesítse a biztonsági infrastruktúráját és optimalizálja a folyamatait az Axxon One legújabb kiadásával, amely zökkenőmentes integrációt kínál beléptető, riasztó, tűzjelző és perimétervédelmi rendszerekkel is. Az integráció lehetővé teszi a kamera felvételek és az integrált rendszerekből származó események logikai összekapcsolását, ezáltal segítve a biztonsági incidensek gyors megértését és a megfelelő döntés meghozatalát. A külső biztonsági rendszerek konfigurációjának automatikus kiolvasása, valamint az egyszerű hozzáadás az eszközlistához még gördülékenyebbé teszi a biztonsági infrastruktúrájának beüzemelését és kezelését. A kritikus események és eszköz állapotok térképes, valamint dedikált eseménypaneleken történő megjelenítése által minden fontos információt egy felületen láthatunk, ami gyorsabb reagálást tesz lehetővé. A térképes interfészen keresztül lehetőség nyílik az eszközök vezérlésére is, ami nagymértékben hozzájárul a biztonsági ökoszisztémájának egyszerű üzemeltetéséhez.


Similarity search (Hasonló emberek keresése)
Az analitika képes felismerni az emberi megjelenés fő jellemzőit és metaadatként tárolni azokat. Kijelölhet egy személyt az élő kameraképen, vagy feltölthet egy fényképet is, az Axxon One pillanatok alatt megtalálja a hasonló külsejű embereket, akár több kamerán, még a nagyméretű videóarchívumokban is.


Jármű márka és modellfelismerés
Ez a technológia kiterjeszti a járművekkel kapcsolatos megfigyelési és keresési lehetőségeket, azáltal, hogy képes valós időben felismerni a márkát, modellt, jármű osztályt, sebességet, valamint színt is. Segítségével a felvételekben való keresés rendkívül hatékony, mivel a szűrők akár kamerák sokaságán alkalmazhatók egy időben.


Megerősített kiberbiztonság
Az Axxon One 2.0, HTTPS protokollon történő kommunikációval és TLS titkosítással garantálja a végpontok közötti biztonságos kapcsolatot. Támogatja a biztonságos kamera csatlakozást mind a lokális, mind a felhőalapú Axxon One rendszerekhez. Az asztali kliens egyetlen porton keresztül kommunikál a szerverrel, összhangban a vállalati biztonsági szabályokkal. A felhasználóknak az első bejelentkezéskor meg kell változtatni az alapértelmezett jelszót, szigorúbb biztonsági szempontok alapján.


Dinamikus adatvédelmi maszkolás
Dinamikus adatvédelmi maszkolásA GDPR és más adatvédelmi irányelvek követelményeihez igazodva az Axxon One VMS megoldást kínál az érzékeny információk védelmére, az élő kameraképeken és az archív felvételekben egyaránt. Egy intelligens, erőforrásoptimalizált algoritmus alapján ez a funkció automatikusan kitakarja a mozgó objektumokat a kamera látóterében, miközben minimális számítási kapacitást igényel. Ezen túl lehetőség van kombinálni a maszkolást AI detektálással is, ezáltal célzottan kitakarni bizonyos álló vagy mozgó objektumokat. A sokrétű maszkolási lehetőség segít megfelelni a legszigorúbb adatvédelmi irányelveknek is.


POS terminál felügyelet
Az Axxon One VMS képes együttműködni pénztárgépekkel, rögzíteni a terminálokból érkező adatokat és összekapcsolni azokat a releváns videófelvételekkel. A bizonylatok szöveges adatai és a pénztárgép események megjelennek a videókon, valamint tárolásra kerülnek egy adatbázisban is. A szabadszavas keresés lehetővé teszi, hogy egyszerűen lekérjük a POS tranzakciókhoz kapcsolódó felvételeket így növelve a kontrollt a pénztári folyamatokon. Ez a funkció segít azonosítani azokat a visszaéléseket, amelyeket a hagyományos megfigyelő rendszerekkel nehéz felderíteni. Az AxxonNet felhőszolgáltatás segítségével lehetőség van személyre szabott jelentések késztésére a POS terminálból szerzett adatok, egyéb analitikai és rendszer adatok, valamint kameraképek kombinálásával.


Fejlesztett stream kezelés
Az Axxon One fejlesztett stream kezelése lehetővé teszi három vagy több videófolyam fogadását egyetlen IP kamerától, ami lehetőséget kínál a rendszer teljesítményének finomhangolására, például külön adatfolyamok alkalmazására a rögzítéshez, a megjelenítéshez és az analitikákhoz. Ezen felül GreenStream technológia hatékonysága is fejlődött, a rendszer intelligensen választja ki az aktuális képernyőfelbontáshoz legmegfelelőbb videófolyamot, így jelentős sávszélességet és számítási kapacitást takaríthat meg.


Gyors eseménykeresés a webes kliensen
Hatékony és egyszerű gyorskeresés a kijelölt területen belül. Az Axxon One képes a kamera oldali analitikák metaadatainak fogadására iparági szabványon vagy natív integráción keresztül is, így csökkentve az intelligens keresések erőforrás igényét.


Megújult felhasználói felület
Fedezze fel az Axxon One VMS 2.0 megújult, letisztultabb felhasználói felületét, amely ötvözi a praktikumot, a funkcionalitást, és a kellemes megjelenést. Gyorsan és egyszerűen személyre szabhatja kamera nézeteket, pontosan meghatározhatja a kamerák helyét a térképeken vagy alaprajzokon, kezelheti a riasztásokat, videókat exportálhat, és rengeteg hasznos információt kombinálhat egyetlen kényelmes felületen. Az új felhasználói felülettel könnyen nyomon követheti a rendszer állapotát, áttekintheti a különböző analitikai és rendszereseményeket, vezérelheti eszközeit, vagy megtekinthet weboldalakat is. Növelje hatékonyságát, és hozza ki a maximumot a biztonsági rendszeréből a fejlett grafikus felületben rejlő lehetőségek segítségével.


Több telephely kezelése felhő alapon
A kliens gépek felhőn keresztül, Axxon VSaaS Datacenter használatával, vagy közvetlenül is csatlakozhatnak a különböző helyszíneken üzemelő szerverekhez. Akár egyetlen kliens gépről is felügyelheti és kezelheti a különböző helyszíneken lévő, egymástól független rendszereit. A szerverekről érkező kameraképek közös nézetbe rendezhetők, ami nagymértékben növelheti a megfigyelés hatékonyságát.


Fejlesztett jogosultságkezelés
Az alapértelmezett jogosultságokkal konfigurálhatja a kamerákhoz való hozzáférést az összes felhasználói szerepkörhöz, így biztosítva az egyszerűsített engedélyeket a kamerák használatához. A kamerák csoportosan is hozzárendelhetők a felhasználói szerepkörökhöz, ami meggyorsítja a kamerákkal kapcsolatos jogosultságok kezelését. A felhasználók egyidejűleg több szerepkört is betölthetnek, ami segít igazodni az adott szituáció egyedi igényeihez.


OpenStreetMap és Google Maps integráció

Az OpenStreetMap (OSM) és a Google Maps integrációja lehetővé teszi a 3D térkép használatát PC alapú és webes kliensen is. Alkalmazhat bittérképet vagy vektoros geotérképet is, ami növeli a rugalmasságot. A geo térképek jobb alkalmazkodóképességet kínálnak a nagy méretű és lokálisan tagolt rendszerek számára. A szolgáltatók folyamatosan frissítik ezeket, így mindig a legújabb térképek állnak rendelkezésére.


Többszintes épületek monitorozása
Az Axxon One 2.0 hatékonyan segíti a többszintes épületek felügyeletét. Az intuitív kezelőfelület az összes kamerát egy többszintes térképen, az aktuális állapotuk szerinti színkóddal jeleníti meg, így garantáltan nem maradnak észrevétlenül az események. Egyetlen kattintással pontosan meghatározhatja a kamera helyét a térképen, valamint könnyedén válthat a különböző emeletek nézetei között.


Továbbfejlesztett webes kliens
Személyre szabott nézeteket konfigurálhat, és egy időben akár több kamerát is visszanézhet. A GPU-n történő H.265 videó dekódolás zökkenőmentes megjelenítést biztosít a böngészőkben, valamint csökkenti a kliens gép terhelését, gyorsabb és hatékonyabb felhasználói élményt biztosítva.


Új riasztási panel a webes kliensen
Mostantól könnyedén elérheti az összes aktív riasztást a webes kliensen keresztül is. Csak válasszon ki egy riasztási miniatűrt, és máris megtekintheti a kapcsolódó videófelvételt, valamint kategorizálhatja a riasztást (valós, gyanús vagy hamis). A riasztás állapota színkóddal jelenik meg az archívum idővonalán. Ez az intuitív frissítés leegyszerűsíti a riasztáskezelési folyamatot, jobb irányítást és áttekinthetőséget biztosít, a világ bármely pontjáról.


Új riasztási panel PC alapú kliensen
Az új riasztási panel prioritás szerint rendezve jeleníti meg az aktív riasztásokat. A felhasználók közvetlenül a riasztási panelen értékelhetik az eseményeket, megjegyzéseket fűzhetnek a riasztásokhoz, és megtekinthetik a kapcsolódó felvételeket is. A riasztás eszkaláció lehetővé teszi az egyedi vagy kiemelt figyelmet igénylő események továbbítását egy magasabb jogosultsági szinttel rendelkező felhasználónak.


Object Storage integráció
Az Axxon One 2.0 zökkenőmentes kompatibilitást kínál a vezető felhő alapú tárolási szolgáltatókkal, beleértve a Microsoft Azure Storage-ot, a Seagate Lyve Cloud-ot és a Wasabit. Használja ki a dinamikus felhőkörnyezet előnyeit. A lokális és a felhőalapú Axxon One VMS szervereken készült videofelvételek mostantól biztonságosan tárolhatók a felhőben, így garantálva a kimagasló adatbiztonságot.


További fejlesztések
  • Új neurális hálózat, amely segítségével képes a rendszer még precízebben detektálni az embereket és      járműveket, három szinten állítható pontossággal/ erőforrás igénnyel.
  • Továbbfejlesztett PPE detektálás, alapértelmezett neurális hálózati modellekkel védősisakokhoz és      mellényekhez (a legtöbb esetben nincs szükség tanításra).
  • Optimalizált AI analitika teljesítmény GPU-n és CPU-n egyaránt.
  • QR/vonalkód olvasás és keresés.
  • Hangelemzés: Puskalövés, sziréna, agresszió, stb.

    További információkért forduljon bizalommal kollégánkhoz:
    Gyarmati Bálint
    balint.gyarmati@alphasonic.hu
    + 36 20 276 4772  
  • Tagek: VMS

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző
    Olvasta már?
    Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző