24TB-os CCTV és MI fókuszú HDD


24TB-os CCTV és MI fókuszú HDD
A Seagate® Technology Holdings plc bemutatta a video-biztonsági technológiák piacára kifejlesztett új Seagate® SkyHawk™ AI 24TB-os HDD-jét.

Az MI alapú CCTV alkalmazások hatékonysága és költséghatékonysága jelentősen függ attól, hogy az alkalmazók, az egyre növekvő méretű „adat-óceánjaikat” képesek-e magas színvonalon tárolni és tárolt információkat gyorsan elérni. Az intelligens skálázási funkcionalitással rendelkező, 24 TB-os, 64HD video- és 32 MI adatfolyamot támogató Seagate SkyHawk AI-t kifejezetten a GPU-t futtató, MI analitikai funkciókkal felvértezett hálózati videófelvevők (NVR) és korunk sokoldalú CCTV relációjú igényeihez tervezték. A peremoldali MI analitikai funkciók igényeihez igazodva az új HDD 10 000 órányi videoanyag tárolását és elemzését teszi lehetővé; figyelembe véve az MI-képes, 24/7 üzemelő CCTV rendszerek magasszintű munkaterhelését. Mindemellett a gyártó nagy teljesítményű ImagePerfect™ AI firmware biztosítja, hogy az eldobott képek maximális mennyisége nulla legyen – a cég állítása szerint. A SkyHawk AI akár 2,5 millió órás átlagos meghibásodási idővel (MTBF) és 550 TB/év munkaterhelési kapacitással rendelkezik. A Seagate SkyHawk Health Management eszköze aktívan figyeli a környezeti és felhasználási paramétereket, és szükség esetén megelőző intézkedéseket javasol afunkcióval kompatibilis NVR megoldásokban. Az új winchesterhez öt év korlátozott termékgaranciát és három év Seagate Rescue Data Recovery Service szolgáltatást biztosít a gyártó.

Forrás: SEAGATE
Tagek: videotechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve
Olvasta már?
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve