Hanwha WiseDetector


Hanwha WiseDetector
„Tanítható”, mesterséges intelligencia (gépi tanulás) alapú tartalomelemző megoldással bővíttette portfolióját a Hanwha Vision.

A cég P-sorozatú AI kameráiban futtatható WiseDetector lehetőséget kínál a végfelhasználók számára, hogy az általuk meghatározott objektumokat is azonosítani legyen képes az adott kamera intelligens tartalomelemző funkciója. Ezzel sokkal testre / projektre szabhatóbb megoldást kínál, mint elődmegoldásai, támogatva az adott védendő terület egyedi sajátosságaihoz leginkább illeszkedő funkcionalitás (pl. akadálytalan haladást biztosító speciális objektumok detektálása) megvalósítását. Mindezeken túl, a gépi tanuláson alapuló detektálás rugalmassága lehetőséget teremt pl. a beléptetés ellenőrzés hatékonyabbá tételére. A WiseDetector például megtanítható arra is, hogy felismerje a nyitott vagy zárt ajtókat, melyekről akár vizuális értesítést is generálhat. A WiseDetector modell betanítása a cég Device Manager megoldásán keresztül valósítható meg, így a felhasználóknak nincs szükségük mélyreható MI ismeretekre az új funkciók létrehozásához. Az illetékes munkatárs egyszerűen összegyűjtik a célobjektumról készült képeket, és a WiseDetector megtanulja felismerni azt. A feltanítást követően az új funkció a már megszokott módon forgatókönyvezhető.

Forrás: Hanwha Vision Europe

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Látni és hallani
Olvasta már?
Látni és hallani