Új 2-eres Hikvision kaputelefon


Új 2-eres Hikvision kaputelefon
A Hikvision új, kifejezetten társasházak igényeihez kifejlesztett, kéteres, 2MP-es HD képalkotást nyújtó, WDR funkcióval felvértezett, mobil applikáció segítségével elérhető video-kaputelefonnal bővítette „beléptető” portfolióját.

A cég megállapítása szerint a magas képminőségre és az intuitív funkciókra összpontosító, könnyedén telepíthető és kezelhető új megoldás kompatibilis a társasházakban általánosan elterjedt vezetékezési topológiákkal. Más kaputelefon-rendszerekhez hasonlatosan, a Hikvision 2-vezetékes HD kaputelefon megoldása is egy bejárati és egy (7”-os érintőképernyős) beltéri állomásból, valamint egy video-audio kommunikátorból áll – a kábelelvezetési technológiákra most nem kitérve. Ami a Hikvision illetékesének elmondása szerint megkülönbözteti új megoldásokat elődeitől, az a nagytömegű adatátviteli képesség a már meglévő kábelez-infrastruktúrán keresztül, mely biztosítja az IP-termékeknél megszokott nagyfelbontású képanyagot. A jobb képminőség és vezérlőjel-átvitel mellett a 2 vezetékes HD video-kaputelefon megoldás felhasználóbarát kezelőfelületet és intuitív funkciócsomagot kínál.

Forrás:Hikvision
Tagek: kaputelefon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon