Hikvision AX PRO DS-PDC10DM-EG2-WE mozgásérzékelő


Hikvision AX PRO DS-PDC10DM-EG2-WE mozgásérzékelő
Forgalmazók:
Cédrus Kft.
DSC Hungária Kft.
Modern Alarm Kft.
Power Biztonságtechnika Kft.
RIEL Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


Hikvision AX PRO DS-PDC10DM-EG2-WE függöny karakterisztikájú mozgásérzékelő nyílászárók védelmére, akár kültéri telepítésre is. Nem csak szolid megjelenésű, de magas szintű biztonságot és pontos érzékelést nyújt a Dual Tech (passzív infra vörös+mikrohullámú érzékelő) technológiának köszönhetően.

Küllemre fehér és vékony. Két féle szerelési módszer lehetséges: falra, vagy mennyezetre. A szerelési módot fizikai kapcsolóval lehet állítani. Hatótávolsága 10 m, hogyha falra szerelt módra- , és 5 m, hogyha mennyezetre szerelt módra van állítva. IP 65 szintű védelemnek köszönhetően akár a nyílászáró külső oldalára is telepíthető. 12 kg-ig kisállat védett. Anti maszk funkcióval is rendelkezik és kettő szabotázsvédelmi kapcsolóval is. 2x CR123A elemmel működik, melyeknek élettartama max 5 év. Természetesen ez radikálisan lecsökkenhet, hogyha alacsony hőmérsékleten működtetjük, ami teljes mértékben lehetséges, ugyanis működési hőmérséklete -25-60 °C.

Az AX PRO rendszer Tri-X vezetéknélküli protokolljával kommunikál. Ez egy kétirányú kommunikáción alapuló jelátviteli protokoll, ami titkosítva adja át a jelet az érzékelők és az AxPro riasztóközpont között. Alapvetően 868 Mhz tartományban kommunikál, de képes frekvenciaváltásra, ami még jobban elősegíti a kapcsolat biztonságát. A DS-PDC10DM-EG2-WE-nek 1.6 km a névleges csatlakozási távolsága, ezt laboratóriumi körülmények között kell értelmezni. A gyártó minden esetben ajánlja a jelerősség teszt véghezvitelét a helyszínen, mielőtt a rendszer beszerzése és telepítése sorra kerül. Természetesen jelerősítő (DS-PR1-WE) is megtalálható a Hikvision AX PRO termékpalettájában, hogyha a kell egy kis “boost” a rendszernek jelerősség tekintetében.

A DS-PDC10DM-EG2-WE-t, mint minden AX PRO detektort nagyon könnyű párosítani a központhoz az automatikus hozzáadási funkciónak köszönhetően. Ez annyit jelent, hogy a riasztóközpontnak van egy bizonyos módja, ami automatikusan “magához veszi” az összes kompatibilis érzékelőt, ami kikapcsolt állapotból bekapcsolt állapotba kerül a környezetében, ezáltal nagyon lecsökkenti a konfigurálási és telepítési időt. Természetesen ezt a funkciót ki- és be lehet kapcsolni.

Mindenkinek biztoságban és nyugalomban gazdag ünnepeket kíván a Hikvision Magyarország Kft.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai
Olvasta már?
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai