Satel Perfecta 64M vezérlőpanel


Satel Perfecta 64M vezérlőpanel
Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: SATEL


A PERFECTA 64M riasztóközpontot különböző épületek, például lakások, családi házak, sorházak, irodák stb. védelmére tervezték. A Grade 2. besoroláshoz az EN 50131 szabvány által megkövetelt védelmet biztosítja. A központ egyszerűen konfigurálható, valamint könnyen és intuitívan kezelhető hagyományos nyomógombos, és új generációs érintőképernyős kezelőkről egyaránt. A riasztórendszer funkciói távolról is vezérelhetők a PERFECTA CONTROL mobilalkalmazás és a távvezérlő kulcstartók segítségével.Egy kombinált megoldás behatolásjelzésre, és még sok másra!

A PERFECTA 64M vezérlőpanel lehetővé teszi vezetékes és vezeték nélküli rendszerek létrehozását - csatlakoztatható hozzá ABAX 2 rendszer-vezérlő (ACU-220 vagy ACU-280, amely a 868 MHz-es frekvenciasávban működik) vagy PERFECTA-RF, azaz a MICRA vezeték nélküli rendszermodul (433 MHz-es frekvenciasáv). Alternatívaként az INT-RX-S kulcstartó-vevő bővítőmodul is csatlakoztatható a vezérlőpanelhez.

A PERFECTA 64 M vezérlőpanel 2G és 4G hálózatokat támogató mobilkommunikátorral van felszerelve. Ez a funkció lehetővé teszi a push értesítések támogatásával rendelkező mobilalkalmazás használatát, a rendszer távoli konfigurálását a PERFECTA Soft program segítségével, eseményjelentést (pl. egy biztonsági ügynökség felügyeleti állomása felé), hangos telefonos üzenetküldést, SMS-vezérlést és hangriasztás-ellenőrzést (a védett helyiségekből érkező hangok meghallgatása). A modul két nano-SIM-kártyát támogat a folyamatos kommunikáció biztosítása érdekében: ha az első szolgáltató hálózatán keresztül történő átvitel meghibásodik, a második kártya automatikusan kiválasztásra kerül.

A vezérlőpanel 8 vezetékes bemenettel és 4 vezetékes kimenettel rendelkezik. Számuk növelhető az INT-E zónabővítő modul és az INT-O vagy INT-ORS kimeneti bővítő modullal. Ennek köszönhetően lehetőség van a rendszer bővítésére további érzékelők, szirénák vagy akár működtetők (garázskapu, redőnyök, kerti locsolóberendezések vezérléséhez) hozzáadásával. A központ az INT-CR közelítőkártyás élesítő/hatástalanító eszközzel is összekapcsolható. Ez lehetővé teszi a rendszer kiválasztott funkcióinak vezérlését proximity kártyákkal és címkékkel.

 • 8 vezetékes programozható bemenet a vezérlőpanel alaplapján:
  - konfigurációs lehetőségek: 2EOL/NO, 2EOL/NC
  - redőny- és ütésérzékelők támogatása

 • akár 64 programozható bemenet

 • 4 vezetékes programozható kimenet a vezérlőpanel alaplapján:
  - 2 nagyáramú kimenet
  - 2 OC típusú gyengeáramú kimenet

 • akár 64 programozható kimenet (beleértve 4 dedikált kimenetet a MICRA rendszer szirénáinak vezérlésére)

 • beépített modulok:
  - 2G/4G mobilkommunikátor két nano-SIM foglalattal (SMS, jelentés a felügyeleti állomásnak, mobilalkalmazás, push-értesítések).
  - hang (hangüzenetek lejátszása a telefonos értesítéshez)
  - akusztikus riasztásellenőrzés (hangok meghallgatása)

 • a támogatott vezeték nélküli eszközök maximális száma:
  - ABAX 2 rendszer: legfeljebb 4 billentyűzet / legfeljebb 48 érzékelő, sziréna vagy egyéb eszköz
  - MICRA rendszer: legfeljebb 4 billentyűzet / legfeljebb 64 érzékelő / legfeljebb 4 sziréna

 • szerkeszthető nevek (felhasználók, partíciók, zónák, kimenetek és modulok) a rendszer egyszerű vezérlése és      felügyelete érdekében.

 • 3584 esemény tárolására alkalmas memória
 • a rendszer fő alkatrészeinek automatikus diagnosztikája

  A termék IDE kattintva megvásárolható.

  A PERFECTA 64M teljes funkció listáját IDE kattintva találod.

  MEGJEGYZÉS – A korábban említett két féle eszköz egyszerre nem csatlakoztatható: A rendszer nem alkalma az ABAX2 és a MICRA szimultán működtetésére.

  Ha többet szeretnél tudni, gyere el decemberi SATEL szemináriumunkra: IDE kattintva

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?
  Olvasta már?
  Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?