Elérhető a Swann legújabb zászlóshajója


Elérhető a Swann legújabb zászlóshajója
Az ausztrál „eredetű” SWANN – a sokak által kritizált „csináld-magad” video-biztonsági megoldások egyik legnagyobb gyártója – piacra dobta legújabb, önálló megfigyelő megoldásként és nagyobb, otthoni CCTV rendszerek elemeként is üzemeltethető kameráját.

A gyártó által egyszerűen telepíthető kameraként jellemzett CoreCam Pro továbbfejlesztett verziója már 2K-s (4MP) képfelbontást és a látható fény tartományában üzemelő integrált LED sugárzó szolgáltatásait kínálja a végfelhasználók számára. A 100°-os látószögű optikával ellátott, időjárásálló, integrált (8m hatótávolságú) PIR mozgásérzékelővel / mikrofonnal / hangszóróval rendelkező, 32GB-os microSD memóriakártyát fogadni képes új eszköz dobozában mindent elhelyezett a gyártó, ami a kamera telepítéséhez szükséges lehet. A vezetéknélküliséget támogató CoreCam Pro tápellátását egy tölthető 6Ah-s lítium akku biztosítja, de kompatibilis a Swann napelemes töltőállomásával is.

Forrás: SWANN

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Lengyel fejlesztés és gyártás, 30 éve a biztonságtechnika szolgálatában
Olvasta már?
Lengyel fejlesztés és gyártás, 30 éve a biztonságtechnika szolgálatában