Elérhető a Swann legújabb zászlóshajója


Elérhető a Swann legújabb zászlóshajója
Az ausztrál „eredetű” SWANN – a sokak által kritizált „csináld-magad” video-biztonsági megoldások egyik legnagyobb gyártója – piacra dobta legújabb, önálló megfigyelő megoldásként és nagyobb, otthoni CCTV rendszerek elemeként is üzemeltethető kameráját.

A gyártó által egyszerűen telepíthető kameraként jellemzett CoreCam Pro továbbfejlesztett verziója már 2K-s (4MP) képfelbontást és a látható fény tartományában üzemelő integrált LED sugárzó szolgáltatásait kínálja a végfelhasználók számára. A 100°-os látószögű optikával ellátott, időjárásálló, integrált (8m hatótávolságú) PIR mozgásérzékelővel / mikrofonnal / hangszóróval rendelkező, 32GB-os microSD memóriakártyát fogadni képes új eszköz dobozában mindent elhelyezett a gyártó, ami a kamera telepítéséhez szükséges lehet. A vezetéknélküliséget támogató CoreCam Pro tápellátását egy tölthető 6Ah-s lítium akku biztosítja, de kompatibilis a Swann napelemes töltőállomásával is.

Forrás: SWANN

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
BLE Locking Standard Module egy ajtós beléptető kontroller és az Euro Cylinder elektromos zár az Alarm automatika kínálatában
Olvasta már?
BLE Locking Standard Module egy ajtós beléptető kontroller és az Euro Cylinder elektromos zár az Alarm automatika kínálatában