Turbózza fel meglévő Axxon One VMS rendszerét!


Turbózza fel meglévő Axxon One VMS rendszerét!
Fejlesztené meglévő Axxon One VMS rendszerének analitikai tudását? Az Axxon One AI Feature License Pack egy költséghatékony, csatornánként licenszelhető analitika csomag, amely magába foglalja az Axxon One VMS legkeresettebb AI alapú analitikáit. Fejlessze rendszerének analitikai képességeit a mai kor kihívásainak megfelelő szintre, egyszerűen és költséghatékonyan.

Axxon One AI Feature License Pack tartalma
Törvényszéki keresés (metaadat keresés)


A törvényszéki keresés funkció elemzi az élő videó streamet és a felismert jellemzőket egy metaadatbázisban tárolja. A rögzített metaadatok alapján lehetőség van összetett keresések alkalmazására, amelyek a segítségével pillanatok alatt megtalálhatóak a releváns események, akár nagy méretű archívumokban is. A keresés egyszerűen beállítható, csak meg kell adni a szűrési feltételeket (például mozgás a területen, vonalátlépés, objektum típus, szín, méret, haladási irány, vagy ezek kombinációja), és a rendszer pillanatokon belül megjeleníti a releváns epizódok miniatűrjeit.



Arckeresés

Az Axxon One VMS képes felismerni az arcokat az élő videó streamen. Kiszámítja és vektoros formában tárolja ezen arcok matematikai leírását. A tárolt adatok nem tartalmaznak személyes adatokat, a funkció csak a rögzített videókban található hasonló arcok megtalálására szolgál. Az arckeresés funkció akár egyszerre több kamerán is alkalmazható.



Rendszámkeresés

A rendszámkeresés funkció a kameraképen megjelenő rendszámokat automatikusan felismeri és letárolja az adatbázisban. A funkció segítségével pillanatok alatt megtalálja a keresett járművekhez kapcsolódó videó felvételeket. Lehetőség van teljes rendszámok vagy rendszám töredékek keresésére is, akár több kamerán, egy időben.



AI alapú ember és jármű detektálás

A precíziós AI alapú ember és járműdetektálás analitika használatának a segítségével elkerülheti a téves riasztásokat, így csak azokra az eseményekre kell fókuszálnia amelyek valóban figyelmet igényelnek.



Tag&Track Lite

A Tag&Track Lite funkció lehetőséget biztosít az emberek automatikus követésére azáltal, hogy a kamerákat hozzárendeli az alaprajzhoz vagy a térképhez. A kezelőnek csak ki kell jelölnie azt az embert, akit követni szeretne, és ha az elhagyja a kamera képet, a rendszer automatikusan megjósolja, melyik kamerán fog megjelenni és átvált arra a kamerára.



Tag&Track Pro

A Tag&Track Pro funkció egy vagy több fix kamera és egy PTZ kamera együttműködésén alapul. A fix kamera/ kamerák vezérlik a PTZ kamerát, valamint biztosítják az áttekintő képet is, a PTZ kamera pedig automatikusan követ minden emberi mozgást és optikai zoom használatával részletgazdag képet biztosít. Egy PTZ kamera képes több fix kamerán keresztül is követni az embereket.



AI alapú tűz- és füstérzékelés

Az intelligens tűz és füst detektálás ideális megoldás olyan nagy méretű, nyílt vagy kültéri területek felügyeletére, ahol a hagyományos érzékelők kevéssé hatékonyak vagy egyáltalán nem használhatók. Az analitika képes még a kezdeti szakaszban felismerni a tűzeseteket, ezáltal jelentősen csökkenteni az esetleges anyagi károkat.



Maszk detektálás

A maszk detektálás funkció valós idejű riasztást generál, amennyiben a kamera képen egy személy nem visel maszkot. Ideális megoldást jelent olyan környezetben, ahol kritikus fontosságú maszk használatának ellenőrzése.



Hőtérkép

A hőtérkép funkció hatékony eszköz lehet az üzletvezetők, marketingesek kezében. Segítségével lehetőség van meghatározni áruházi környezetben a legnagyobb forgalmú, ezáltal a legértékesebb területeket, a vásárlói szokások (látogatók száma/eltöltött idő) grafikus ábrázolása alapján.



Látogatószámlálás

A látogatószámlálás funkció képes az üzletbe, vagy az általunk meghatározott területbe be- és kilépő emberek precíziós számlálására. Az összegyűjtött számlálási adatok hatékony segítséget nyújtanak egy esetleges piackutatásban, vagy a látogató-vásárló arány becslésében.



Kasszasor figyelés

A kasszasor figyelés funkció képes a emberek számlálására az általunk meghatározott területen. Segítségével értesítést küldhetünk az illetékes kollégának, ha a vásárók száma egy új kassza megnyitását indokolja.



AxxonData

Az AxxonData segítségével egyéni, akár automatizált jelentéseket készíthet az Axxon One VMS szoftverben használt analitikák eseményeiből (például látogatószámlálás, kasszasor figyelés stb). Az AxxonNet felhőszolgáltatás lehetővé teszi, hogy az előre definiált vagy egyedi riportokat egy letisztult, webes felületen keresztül kezelje, bárhonnan.



Kérdése van? Forduljon bizalommal kollégánkhoz:
balint.gyarmati@alphasonic.hu



Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?
Olvasta már?
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?