Axis SD kártyák CCTV-re hangolva


Axis SD kártyák CCTV-re hangolva
Mint azt az IP CCTV technológia vezető gyártójának cikke hangsúlyozza, a „cégére” alatt elérhető SD kártyák már (régen) nem azok, melyeket (pl.) az digitális fotózás világában megismerhettünk.

Az IP-alapú video-biztonságtechnika egyik „végeredménye” a jelentős videoalkotási és -analitikai képességekkel rendelkező, kvázi „stand alone” üzemre alkalmas kamerák megjelenése. A teljesértékű „stand alone” jelleg elérést a kameraoldali megbízható adattároló megoldások hiánya hátráltatta. Azonban az elmúlt időszakban elérhetővé vált „ipari szintű”, CCTV célok támogatásához kifejlesztett SD kártyák már a DVR-ek és NVR-ek megbízhatóságával vetekedő rögzítési platformmá változtathatók az ezen megoldások fogadására képes IP CCTV kamerák. Mint azt a szerző kifejti, egy kamera cserréje 8-10 évente válik időszerűvé, azonban a hagyományos SD kártyák ennek csak a töredékét szolgálják ki. Ellenben az Axis logójával elérhető, a cég és a kártyagyártók fejlesztési együttműködésének eredményeként megszületett 256GB-os kártya, tíz évet meghaladó hatékony (írás/újraírás mennyiségét is figyelembe vett) élettartammal rendelkezik. Nem mellesleg, a kártyák állapotát elemző funkció mindenképpen jelzi, ha „elhasználtsági szintjük” elérné a 80%-ot, biztosítva az időbeni cseréjüket. A maximális adatvédelem érdekében az Axis kamerái képesek a kártyán lévő adatokat is titkosítással ellátni.

Forrás: Axis Communications

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Új Harper Dexia Artic nagy fényáramú vészvilágító lámpák -30°c-ig
Olvasta már?
Új Harper Dexia Artic nagy fényáramú vészvilágító lámpák -30°c-ig