BLE Locking Standard Module egy ajtós beléptető kontroller és az Euro Cylinder elektromos zár az Alarm automatika kínálatában


BLE Locking Standard Module egy ajtós beléptető kontroller és az Euro Cylinder elektromos zár az Alarm automatika kínálatában
BLE Locking Standard modul egy akár 60 mm-es standard EU kötődobozba behelyezhető eszköz.Funkciója, hogy ajtót nyisson egy száraz kontakt segítségével. Szintén 26 bites Wiegand inputtal rendelkezik, ami segítségével kódzárat vagy RFID kártya olvasót lehet az eszközhöz integrálni.

A BLE Locking Euro Cylinder elektromos zár 6 gombos kódzárral van gyárilag ellátva. Ízléses fém színű kivitelben vagy fekete színben rendelhető.

Mindkét eszköz mobil applikációról nyitható és programozható. Fiókhozzáférést lehet biztosítani és billentyű kódokat lehet hozzáadni távolról. Ami extra, hogy NFC kártya azonosítókat is kezel, amit mobiltelefon vagy NFC kártya olvasó segítségével is le lehet olvasni. NFC kártyát is lehet kapni a gyártótól. Supportjuk kiváló és világosan átlátható a kommunikációjuk minden mobil alkalmazásba történő frissítésről.Ha az eszköz felkeltette a figyelmét, az Alarm automatika megválaszolja kérdéseit.
Tagek: beléptető

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Reyee / Ruijie CCTV megoldások
Olvasta már?
Reyee / Ruijie CCTV megoldások