Hikvision és Evercam „építőipari együttműködés”


Hikvision és Evercam „építőipari együttműködés”
A biztonságtechnika (jelenleg) első számú játékosa együttműködési megállapodást kötött az építőipari projektek videós (time lapse) megfigyelését támogató és project menedzsment szoftverek fejlesztőjeként ismert Evercam-mel, melynek keretében közös, „hatékonyságnövelő és kockázatcsökkentő” megoldások fejlesztését tűzték ki célul.

Az Evercam szoftvere betekintést kínál a projekthelyszínen zajló folyamatokba, eseményekbe, megmutatva építkezési projekt egyes részeinek előrehaladását; valamint egyéb, a projekt hatékony irányítását támogató információkat nyújtanak. A szoftver adatigényét elégíthetik a Hikvision AIoT kameráiból és NVR-eiből származó nagyfelbontású videoanyagok; kiemelten ide értve az olyan MI-elemzett/kiszűrt információkat, mint pl. a területre behajtó járművek rendszáma, illetve az ott tartózkodó emberek létszáma. A videoanyagból kinyert adatokat az Evercam 4D BIM megoldása „abszorbeálja”, amely egy építési projekt (idővonalat és a legfontosabb mérföldköveket tartalmazó) 3D CAD terve; egyértelmű képet nyújtva a projekt előrehaladásáról, a vállalásokban foglaltakhoz viszonyítva.

Forrás: Hikvision
Tagek: videotechnika

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkezett az új Paradox MQTT ökoszisztéma
Olvasta már?
Megérkezett az új Paradox MQTT ökoszisztéma