QuadroSense kerítésvédelmi rendszer


QuadroSense kerítésvédelmi rendszer
Forgalmazó: Zmax Biztonságtechnikai Kft.
Gyártó: Zmax Biztonságtechnikai Kft.


A QuadroSense kerítésvédelmi rendszer hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb ilyen jellegű eszköz Magyarországon. A hazai fejlesztésű központot költséghatékonysága, egyszerű telepíthetősége és megbízható működése miatt kedvelik a telepítők. Az Android applikációnak köszönhetően a beállítások és a tesztelés még egyszerűbb lehet, mivel segítségével táblagépről vagy okostelefonról is programozható a rendszer.

A QuadroSense négy zónás jelfeldolgozó központja zónánként maximum 250 méter speciális rezgésérzékelő kábelt képes kezelni. Ezeket a zónákat nem szükséges a központból indítani, azok kezdőpontjai – a jelzéstovábbító DC kábelnek köszönhetően – akár 500 méterre is lehetnek a jelfeldolgozótól. Fonott drótkerítésre, hegesztett táblás kerítésre egyaránt alkalmazható, képes a fém részek magas frekvenciájú átvágásait, de az átmászási kísérletekkor keletkező, a kerítés torzulásával járó alacsony frekvenciájú jeleket is érzékelni. A Windows szoftver mellett Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefonról és táblagépről is elérhetőek a beállításhoz és a teszteléshez szükséges funkciók, amihez a megszokott USB-RS485 átalakítón kívül csak egy OTG kábel szükséges. Az időablakon belüli jelszintváltozások számának beállítása, a riasztási küszöbértékek megadása zónánként állítható, de a relékimenetek alapállapotai is (NO vagy NC) ugyanúgy.

A QuadroSense központot, kiegészítőit folyamatosan, raktárkészletről tudja szállítani a gyártó, forgalmazó.

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Fogd ki a nagyhalat! Dahua IPC-EBW81230 Fisheye kamera
Olvasta már?
Fogd ki a nagyhalat! Dahua IPC-EBW81230 Fisheye kamera