Új termékcsalád születőben

Egyre bővül a Camland & SolarBox eszközök palettája

Új termékcsalád születőben
Egy kézben a tervezéstől az összeszerelésen át a szállításig: külterületi kamerarendszerek többfunkciós (AC-s, Napelemes, Vezetékes és Vezeték nélküli) tápellátás- és elosztó szekrény megoldások a Geovision Hungária Kft. kínálatában.

Ahogy az élőerős őrzés szerepét egyre inkább átveszik, de minimum kiegészítik az AI alapú kamerás megfigyelőrendszerek, úgy érdemes egyre többet beszélni már nem csak a kamerákról, hanem azok működéséhez elengedhetetlen tápellátási- és elosztó berendezésekről is. Mert hiába mondjuk azt, hogy egy kamera figyelme soha nem lankad egy biztonsági őr éberségével ellentétben, ha egy hirtelen áramszünet, vagy erős vihar után az élőerős őrzés helyett letelepített kameráink kikapcsolnak, vagy tönkremennek.

Az apropó ugyanis, hogy a Geovision Hungária Kft. saját feljesztésű és összeszerelésű napelemes kameraállomásai a közelmúltban kiegészültek olyan AC-s tápellátási- és elosztó szekrényekkel, amik a közepes-nagyobb kamerarendszert telepítő és üzemeltető cégek számára lehetnek érdekesek. Az alábbi ismertetőben ezt a 2023-as fejlesztést vesszük górcső alá.

Van áram, de kellene egy komplex, készre szerelt és szünetmentesített elosztó szekrény

Elsősorban ipartelepek, nagyobb külterületi telephelyek (pl. napelempark, logisztikai központok, P+R parkolók) kamerarendszereinél merül fel az igény olyan készre szerelt kültéri szekrényekre, ahol mind a kamerákat, mind a vezeték nélküli átjátszókat egy szabadon álló oszlopra tervezik telepíteni. A legtöbb esetben egy ilyen oszlopra 2-3 db kamerát, 1-2 db mikrós átjátszót, esetleg rezes vagy optikai switchet, illetve egyéb perifériákat (kültéri hangszóró, IR reflektor) is beterveznek a gyengeáramú tervezők. Továbbá sokszor előírják, hogy a meglévő 230V AC betáplálás mellett legyen legalább 30 – 60 perces áthidalási idejű szünetmentesítés is. Ebből már könnyen kalkulálható, hogy az ilyen igényű kamerarendszerek esetén nem lesz elég egy „kis szürke, műanyag” kötődoboz, amiben majd elrejtjük a csatlakozásokat.



Erre az igényre, valamint a napelemes szerkények építésében szerzett tapasztalatokat felhasználva kínál a GVHungária kulcsrakész, teljeskörűen előkészített tápellátási és elosztó szekrényeket. Ezek előnye a gyors szállítás és beüzemelés mellett a forgalmazó fejlesztőjének beszámolója, miszerint:

  • Mikrohullám és tápellátás oldali túlfeszültség védelemmel is rendelkeznek
  • Rövidzár és túlmelegedés elleni védelem is megtalálható bennük
  • Előre beépített, egyedi tömszelencék, tartalék ledugózott furatokkal
  • Már a csatlakozóval szerelt UTP kábelek is átvezethetők a 4-10mm méretű tömszelencén
  • Egyedi gyártású akkumulátor tartók 1, 2 vagy 4 db 4,0, 7,0 és 9,0 Ah akkumulátorok részére
  • Speciális sorkapcsok „Push-In” technológiával, amely mindenfajta kábelvéghez alkalmazható
  • Kamerák részére egyaránt PoE-s és nem PoE belső tápellátási megoldások
  • Passzív POE tápellátási megoldások, akár fodított polarítás esetén is
  • Egyszerűen pántolható, egyedi rozsdamentes tartókonzollal szállítva
  • Kulcsos zárral, valamint tartalék hellyel a bővítéshez további hálózati eszközök részére
  • Működési hőmérséklet -20 és +70 C fok között

    A fenti megoldás részletesebb ismertetése, referenciák, vagy akár élő bemutató igénylése céljából keresse Révész Pétert a GVHungáriánál, aki készséggel avatja be a potenciális Megrendelőket az egyedi fejlesztésű megoldásaik rejtelmeibe.
  • Tagek: videotechnika

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Dahua WizMind S kameracsalád
    Olvasta már?
    Dahua WizMind S kameracsalád