Váljon az Ipar 4–5.0 kiemelkedő szereplőjévé OEM együttműködéssel!

PR hír

Váljon az Ipar 4–5.0 kiemelkedő szereplőjévé OEM együttműködéssel!
Használja az új technológiákat meglévő rendszeréhez, mely megoldás lehet a Wiegand és ’Clock and Data’ protokollok sebezhetőségére is. Az OEM együttműködés számos iparágban megszokott, és jól működő megoldás, sőt, sok esetben (főleg az elektronikai iparágban) a piaci szereplők csak OEM együttműködéssel képesek megtartani piaci részesedésüket.

Az Accessium (ejtsd: ekszesszium) vezető piaci szereplő, amely az új technológiák adta lehetőséget ragadta meg, és a felhőt, a dolgok internetét IoT, a gép és gép (M2M) kommunikációt és a Big Data használatát egybegyúrta, szem előtt tartva, hogy a rendszer biztonságos legyen, alacsonyak legyenek a beruházási költségek, és a rendszert egyszerű legyen üzemeltetni. Az Accessium támogatja az Ipar 4.0, az Ipar 5.0 és a REST API integrációt.

Az eredeti gyártótól való vásárlás TOP3+1 előnyei:
  • Jó minőség: Miért ne? Hiszen az OEM az adott terület nemzetközileg elismert piaci szereplője.
  • Tartósság: Az ilyen termékek általában nemcsak jó minőségűek, hanem tartósak is, mert biztosak lehetünk a      gyártás során felhasznált anyagokban.
  • Élettartam: Az OEM alkatrészek élettartama és garanciális időszaka általában kimagaslóak.
  • Az OEM együttműködés során a vevő hatékonyan és gyorsan képes saját megoldásait felfejleszteni,      meglévő portfólióját kibővíteni.

    Az Accessium, mint OEM együttműködésnek számtalan előnyei vannak:
    - A vállalata egy bevált és jól működő, innovatív megoldást tud vásárolni az Accessiumtól, amely az adott technológiának nemzetközileg elismert fejlesztője és gyártója.
    - Egy új technológia kifejlesztése, tesztelése és piacra kerülése sok esetben több évet is igénybe vehet, és sok száz millió forint kiadással is járhat. Az OEM együttműködés során ezeket a költségeket nem kell megfizetni, csak a megvásárolt termékek árát kell a szerződés szerint megrendelésenként rendezni.
    - Egy új technológia kifejlesztéséhez sok esetben el kell hagyni a megszokott gondolkozást és bevált céges folyamatokat. Teljesen új csapatot kell felállítani, olyan emberek bevonásával, mely az adott technológiák szakértői.
    - Az Accessium az adott technológiára fókuszál és abban ér el kimagasló sikereket, megtartva piaci előnyét, mely sok esetben több, mint 5 évet is jelenthet.
    - Az Accessium kész megoldást árul, mely egyszerű integrációval illeszthető a vállalat meglévő portfóliójába.
    - A vállalata meg tudja tartani a meglévő dobozolását, így a brand nem sérül, az Accessium csak a működő panelt szállítja.
    - Az Accessium szolgáltatása jól, hosszú távon, és alacsony költségekkel üzemeltethető.
    - Az Accessium a REST API integrációt 30 programnyelven és könnyen használható, mintákkal bemutatott dokumentációval támogatja.
    - Az OEM termék bevezetése 1-2 hónap alatt is végrehajtható, az Accessium szakemberei támogatják a gyors integrációt és az értékesítést, mely mindkét fél közös érdeke.
    - Vállalata meg tudja tartani azon ügyfeleit, akik nyitottak az új technológiákra.
    - Vállalata az Accessium, mint OEM gyártó igénybevételével biztosítani tudja piaci előnyét, és a megszerzett piaci részesedését.
    - Vállalatának lehetősége nyílik új ügyfelek megszerzésére, melynek eddig technológiai korlátai voltak.
    - Vállalata növelni tudja a végfelhasználókkal megkötött szerződéseit a bővített szolgáltatási csomaggal.
    Egy mondatban összefoglalva az OEM előnyeit: Accessium együttműködéssel Ön növelni tudja piaci részesedését és az árrését, képes megtartani vagy növelni technológiai előnyét, új ügyfelek megszerzésén túl képes bővíteni meglévő ügyfeleinek szerződéses tartalmát!

    Milyen iparágban és kiknek hasznos az Accessium, mint OEM gyártó? Nézzünk néhány példát:
    - Vállalatirányítási rendszert fejlesztőknek,
    - Hagyományos beléptetőt gyártó cégeknek,
    - IT vagy más elektronikával foglalkozó cégeknek, akik nyitni akarnak a beléptető irányába,
    - Munkaidő nyilvántartással foglalkozó cégeknek:
  • Meglévő hardware portfólió bővítéséhez,
  • Hardware megoldással nem rendelkező cégeknek portfólió bővítéshez,
  • Bérszámfejtő rendszerrel foglalkozó cégeknek,
    - Szállodai iparban dolgozó cégeknek és szoftver fejlesztőknek,
    - Ipar 4.0 fejlesztéssel foglalkozó cégeknek,
    - Olyan cégeknek, akik a belépési adatokat, vagy az állapotváltozásokról érkező adatokat szeretnék feldolgozni,
    - Video rendszert gyártó cégeknek.

    Bővebb információért vegye fel a kapcsolatot az Accessium szakembereivel:
    www.accessium.eu

    Általános információk:
    sales@accessium.eu
    (30) 835 7693

    Technikai információk:
    info@accessium.eu
    (20) 974 2125

    1 Az OEM (Original Equipment Manufacturer) kifejezés arra az együttműködésre utal, amikor az eredeti megoldást kifejlesztő gyártótól egy vállalat megvesz valamilyen csomagolás nélküli innovatív terméket, és beilleszti azt saját termék portfóliójába. Az illesztés érinti a technikai integrációt és a külső megjelenést is. A vállalat saját márkaneve alatt értékesíti az OEM terméket, így a vállalat ügyfelei egységes termékportfóliót fognak látni a jövőben is.

    2 Felhő (Cloud): Interneten keresztül elérhetővé válnak a „felhőben” a távoli helyeken tárolt számítási szolgáltatások, például szerverek, szoftverek, adattárolók, adatbázisok, hálózatkezelés, adatelemzés és az automatizált intelligens megoldások. Az igénybevett szolgáltatások rugalmasan módosíthatók, mindig az igénybevett szolgáltatásokért kell fizetni, így optimalizálhatóak az üzemeltetési költségek. Felhő szolgáltatást ma már szinte mindenki használ a mindennapokban, gondoljunk csak az eRecept vagy bizonyos e-mail szolgáltatásokra (pl. gmail, freemail), de a közösségi oldalakra feltöltött fényképek és videók tárolása is a felhőben történik, hogy csak néhányat említsünk.

    3 IoT (Internet of things): magyarul a dolgok internetének nevezték el. Olyan különböző, de egyértelműen, egyedileg azonosítható elektronikai eszközöket jelent, melyek lényegi információk felismerésére képesek, és azok egy internet alapú hálózaton másik eszközökkel kommunikálnak, vagyis az eszközök összekapcsolódnak.

    4 M2M (Machine-to-Machine) technológia: olyan adatáramlást jelent, mely emberi közreműködés nélkül, gépek között zajlik. A kommunikáció minden olyan gép között létrejöhet, amely a megfelelő technológiával van ellátva ahhoz, hogy bekapcsolható legyen a rendszerbe. Mivel hatalmas adatmennyiséget kell a folyamat során értelmezni és tárolni, az M2M olyan fejlődő technológiákra támaszkodik, mint a felhőalapú számítástechnika, big data feldolgozás és GSM alapú mobil kommunikáció, vagyis nem az internet és a wifi.

    5 Big Data (Óriási adatbázisok): Nagy mennyiségű, nagy sebességgel változó és nagyon változatos, komplex adatok feldolgozásáról szól, melyeket a hagyományos adatbázis-menedzsment eszközökkel nagy nehézséggel lehetne feldolgozni. A Big Data olyan komplex technológiai környezetet biztosít, mely lehetővé teszi fenti adatállományok könnyű feldolgozását.
  • Tagek: beléptető

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek
    Olvasta már?
    Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek