Az Axis és a Genetec közös gyermeke


Az Axis és a Genetec közös gyermeke
Az Axis Communications és a Genetec Inc. együttműködésében látott napvilágot egy – a fejlesztők megállapítása szerint iparági szinten egyedülálló – vállalati szintű beléptető megoldás.

A rendszer hardveres alapját az AXIS A1610 és A1210 képezi, míg a szoftveres hátteret a Genetec beléptető megoldása, a SynergisTM biztosítja. Az Axis következő generációs hálózati ajtóvezérlőinek és a Genetec nagy teljesítményű szoftverének fúziója nemcsak a telepítési idő és a hardverköltségek csökkenését eredményezi (a fejlesztők szerint), de kiaknázhatják vállalati szintű vezérlési funkciókban rejlő előnyöket, azonnali informálással / hozzáféréssel a legfrissebb hardver- és szoftverfejlesztésekhez, valamint az Axis és a Genetec kiberbiztonsági frissítéseihez (a Genetec Synergis révén). Az új architektúrában az AXIS Camera Application Platform (ACAP) képezi a hidat az ajtóvezérlők és a Synergis között, biztosítva az egyes események és riasztások valós idejű monitorozását, valamint fejlett felhasználó (kártyatulajdonos) és hozzáférési jogosultság menedzsmentet és teljeskörű jelentésképzés lehetőségét kínálva.

Forrás: Axis Communications

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Látni és hallani
Olvasta már?
Látni és hallani