"Legjobb repülőtéri biztonságtechnikai partner” díjat kapott a Z&Z

A Budapest Airport gálaesten mondott köszönetet az együttműködésért

„Best airport security technology provider”, azaz a „Legjobb repülőtéri biztonságtechnikai partner” elismerést vehette át a Z&Z Biztonságtechnika Kft. nevében Zagroczky Ágnes, a cég ügyvezető igazgatója.

A díjat március 2-án, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér üzemeltetője nagyszabású gálaest keretében adta át, amelyen díjazta legkiemelkedőbb kereskedelmi, légitársasági, környezetvédelmi, cargo- és médiapartnereit.

Chris Dinsdale, a Budapest Airport vezérigazgatója a gálán kiemelte: „Nagy élmény volt megtapasztalni, hogy partnereinkkel közösen, minden tudásunkat és szakértelmünket beleadva tettük a budapesti repülőteret Európa egyik legjobbjává. Büszke vagyok arra, hogy a repülőtéri ökoszisztéma a hozzá tartozó több mint 250 partnervállalattal egy egységet, egy nagy egészet képvisel.”

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utas-, csomag-, és szállítmányforgalmának biztonsági átvilágításához alkalmazott legmodernebb és legmegbízhatóbb berendezéseket és rendszereket három évtizede a Z&Z Biztonságtechnika szállítja, telepíti és üzemelteti.


„Kollégáim és munkatársaim nevében is köszönöm az elismerést, büszkén vettem át a díjat, amellyel a minőség mellett a harminc évnyi szakmai hűséget is díjazta a repülőtér vezetése.” – mondta el Zagroczky Ágnes, a Z&Z ügyvezető igazgatója a díj átvétele kapcsán.

A Budapest Airport 2022-ben immár kilencedik alkalommal nyerte el a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” díja., 2022-ben valóban elismerésre méltó évet zárt a Budapest Airport: forgalma elérte a járvány előtti utasszám 75 százalékát, rekordot ért el a szállított légiáru mennyisége, a fenntarthatósági célok előtérbe kerülése konkrét beruházásokban valósul meg. A fejlődést az utasok is visszaigazolták; a háromhavonta elvégzett, nemzetközileg elismert repülőtéri szolgáltatás-minőségi (airport service quality, ASQ) felmérések pontszámai 2022-ben minden korábbi értéket túlszárnyaltak, melynek eredményeként a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér „Európa legjobb repülőtere” díjat nyerte el.

A Z&Z BIZTONSÁGTECHNIKA KFT. speciális biztonsági berendezések és rendszerek forgalmazásával, telepítésével, valamint biztonságtechnikai szaktanácsadással és oktatással a hazai védelmi szektor meghatározó szereplője.

A ZNZ termékportfóliója kiemelt figyelmet szentel a folyton változó biztonsági környezetnek és a globális trendeknek, így a forgalmazott berendezések és eszközök nem csak műszaki színvonalukban, megbízhatóságukban és minőségükben, hanem technológiai fejlettségükben is a legmagasabb szintet képviselik. Az 1991 óta működő magyar tulajdonú társaság 1994 óta a világ élvonalához tartozó Smiths Detection biztonsági röntgengépek és veszélyes anyag detektáló berendezések, valamint a piacvezető CEIA fémdetektáló készülékek kizárólagos forgalmazója. Ezek mellett számos piacvezető márka termékeit is kínálja a hazai piacon: az angol Scanna MSC hordozható röntgenberendezéseit, illetve az angol Energetics Technology és a francia Sema World robbantás elleni passzív védelmi eszközeit. A kezelői oktatásokhoz két meghatározó cég, a német STI és a svájci CASRA hazai képviseleteként professzionális oktató- és szimulátor szoftvereket kínál a kezelők egyéni vagy csoportos kiképzéséhez.

A NATO beszállítói minősítéssel is rendelkező ZNZ ügyfelei között kiemelten védett állami- és közintézmények, valamint multinacionális vállalatok is megtalálhatóak.

Egyebek mellett a bíróságok, a büntetés-végrehajtási intézetek, a Belügyminisztérium és a Magyar Rendőrség különböző intézményei, a legnagyobb bankok és pénzintézetek, valamint a Budapest Airport is a ZNZ által forgalmazott és üzembe helyezett legmodernebb berendezéseket alkalmazzák.

A ZNZ Preventive Technologies az általa képviselt kiemelkedő színvonalú termékekhez szakszerű konzultációt, egyedülálló eladás-utáni terméktámogatást és szervizhátteret biztosít. Ez magába foglalja az ügyfelek igényeinek és biztonsági kockázatainak felmérését, a megfelelő berendezések és rendszerek kiválasztását, szakszerű telepítést, kezelőszemélyzet oktatását, üzemeltetési tanácsadást, a gyors és megbízható karbantartást, javítást, illetve a folyamatos alkatrész-ellátást telephelyein fenntartott állandó készleteiből.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ajax Fibra telepítői képzés
Olvasta már?
Ajax Fibra telepítői képzés