TELL - új hazai gyártó termékei kerültek fel a CompMarket palettájára


TELL - új hazai gyártó termékei kerültek fel a CompMarket palettájára
A TELL cégcsoport a hazai és nemzetközi biztonságtechnikai piac meghatározó szereplőjeként a távfelügyelet, ellenőrzés, kapuautomatizálás és okosotthon területén kínál innovatív termékeket és szolgáltatásokat.


GSM kommunikátorok
Olyan eszközök, melyek a jelzéseket GSM hanghíváson keresztül és/vagy SMS üzenetben továbbítják a felhasználók felé. A távfelügyelet felé a kommunikációt Contact ID protokollal, GSM hanghíváson keresztül valósítják meg. Ezek a jelzések általában egy riasztó központtól érkeznek, de kontaktusokkal beköthetünk tetszőleges technikai eszközt (ajtónyitás, vízbetörés, hőmérsékletváltozás stb. érzékelése), illetve távoli vezérlést valósíthatunk meg.





IP kommunikátorok
Olyan kontaktus vezérelt és vonalillesztő eszközök, melyek a jelzéseket IP-csatornán keresztül továbbítják távfelügyeleti vevőegységek és szerverek felé. Több bemenettel, illetve kimenettel rendelkező készülékek, melyekkel akár egyszerű automatizálást is megvalósíthatunk, az okos otthon irányába haladva.







Kapuautomatizálás
Elektromos kapu, garázskapu, sorompó, forgalomkorlátozó oszlopok vezérlésére tervezett GSM alapú eszközök, melyek a vezérlést mobilalkalmazás használatával interneten keresztül, vagy ingyenes GSM hívással valósítják meg 20 és 1000 felhasználós változatban.







A TELL termékei megtalálhatók a weboldalunkon: www.compmarket.hu

Rendeléssel, árajánlat kéréssel és technikai támogatással kapcsolatban keresse a CompMarket biztonságtechnikai munkatársait:
Lovász Gábor: (30) 352 9409
Bánki György: (30) 901 6918
biztonsagtechnika@compmarket.hu

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Hálózati csatlakozás – újragondolva
Olvasta már?
Hálózati csatlakozás – újragondolva