Megújult az Avigilon Security Suite


Megújult az Avigilon Security Suite
A Motorola Solutions piacra dobta az Avigilon megújult, a cég felhőalapú (Alta Cloud) és „helyszíni” (Unity) megoldásait tartalmazó biztonságmenedzsment (video-biztonságtechnika, beléptetés) portfolióját.

A Motorola Solutions a „video-biztonságtechnika és beléptetés” üzletágának alapjait az Avigilon 5 évvel ezelőtti felvásárlásával rakta le; mely azóta további felvásárlásokkal növekedett és 2022-ben már 1.5 milliárd dolláros forgalmat produkált. A most elérhetővé tett új Avigilon Security Suite (ASS) az Avigilon, az Openpath és az Ava Security technológiáinak ötvözésével alkották meg. Az Alta egy teljes mértékben felhő-alapú technológia, mely az AVA video-portfoliójára és az Openpath beléptetési megoldásaira épül. A hely architektúra minimális hardverigényű (kamerák, olvasók, vezérlők), a menedzsment és tárolási funkciók a Motorola által üzemeltetett felhőben zajlanak. Az Avigilon Unity „szigetüzemű(bb)”, hagyományosabb jellegű megoldás azon szervezetek számára, akik nagyobb kontrollt kívánnak megvalósítani vagyonvédelmi rendszereik felett. Az Unity magán viseli az eredeti Avigilon portfólió minden „ismertetőjegyét” (elemét), beleértve az Avigilon Control Centert, Cloud Services-t és az Access Control Manager-t. Úgy az Alta, mint az Unity egy rugalmas (jövőálló), skálázható, fejlett mesterséges intelligencia (MI) alapokon nyugvó megoldás, melyek 2023. március végén mutatkoznak be az ISC West kiállításon.

Forrás: Motorola Solutions

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról
Olvasta már?
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról