Milestone XProtect® 2023 R1


Milestone XProtect® 2023 R1
A Milestone kibocsátotta vállalatiszintű, adat-vezérelt video-menedzsment rendszerének (VMS) legújabb frissítését. Az XProtect 2023 R1 – a fejlesztő megállapítása szerint – jelentősen javítja úgy a Smart Client mint a Web Client használatának hatékonyságát, minőségét.

A megújult, intuitívként jellemzett kezelőfelület jobb navigációt kínál, biztosítva a videotartalmak és egyéb adatok könnyebb elérését és hatékonyabb kezelését. A felhasználói együttműködést javíthatják olyan új megoldások, mint Könyvjelzők megosztása, a „háttérkép a képben”, a „natív képernyőképek mentés” (és gyors megosztás) a mobil kliensekben. Mindezeken túl, a 2023 R1-től a mobil kliensekben is elérhetővé válik a Smart Maps funkció, mely a rendszer térképalapú megjelenítését kínálja a felhasználók számára. A frissítés gyorsabb és hatékonyabb telepítést kínál olyan funkciók révén, mint a pl. a rendszer (telepítési) előfeltételeinek vizsgálata, az SQL adatbázis biztonsági mentése. Az XProtect 2023 R1 már támogatja (a Management Client-ben) ún. „webhook” műveletek létrehozását, mely lehetővé teszi a harmadik féltől származó szolgáltatás URL-címének (mint aktivátor) felhasználásával egyedi forgatókönyvek létrehozását. A „webhook” segítségével elérhetővé válik kódnélküli platformok (pl. Zapier, IFTTT) integrálása; biztosítva az XProtectben generált események SMS-üzenetekké, hívásokká (stb.) vagy akár „villanó fénnyé” alakítását.

Forrás: Milestone Systems
Tagek: VMS

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
Olvasta már?
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől