EuroVideo HDMI splitter, switch, extender

Hasznos kiegészítő CCTV eszközök a Riarex kínálatában

EuroVideo HDMI splitter, switch, extender
Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: EuroVideo


Az Eurovideo termékcsalád kínálatában számos hasznos videotechnikai kiegészítő megtalálható.
Ezek az eszközök praktikus elemei lehetnek a rendszernek, megkönnyítve a telepítést és a későbbi használatot. A cikk további részében bemutatásra kerül az elérhető termékpaletta.


HDMI splitter: segítségével minőségromlás nélkül képes elosztani a HDMI jelet egy vagy több nagyfelbontású megjelenítő eszközhöz, például HD TV-hez.
A HDMI jelet a forráseszközről - pl. CCTV rögzítő, számítógép, Set-Top box - nagy felbontású kijelző eszközökre, mint például HD TV vagy HDMI bemenetű monitorra osztja.
Az aktív Eurovideo HDMI splitteren keresztül a rögzítő kimenő jelét akár négy, különböző helyen elhelyezett HD monitoron is megjelenítheti. Támogatja a nagy felbontást, beleértve 720i/p, 1080i/p,
4096 * 2160 (4K). (EVA-HDMI-SP4)

HDMI switch: olyan eszköz, amely nyomógomb/távirányító segítségével több, különböző berendezés
- pl. CCTV rögzítő, Set-Top box, számítógép - HDMI jelét kapcsolhatja egy nagyfelbontású megjelenítő eszközre, például HD TV-re. Az aktív Eurovideo HDMI switch segítségével akár négy rögzítő kimenő jelét is megjelenítheti egy nagyfelbontású monitoron. Támogatja a nagy felbontást, beleértve: 720i/p,1080i/p és 2160p (DCI 4K).
Az eszköz elérhető két és négy bemenettel rendelkező kivitelben. (EVA-HDMI-SW2, EVA-HDMI-SW4)



HDMI extender: használatával 30, 60, vagy akár 150 méterre is megnövelhető az átviteli távolság.
Nagy távolságú átvitel esetén egy Cat5e/6 kábel helyettesíti a HDMI kábelt. Aktív eszköz használatával a 150 m-es távolságon 2,25 Gbps az átviteli sebesség 1080p felbontás mellett. Egyes eszközöknél lehetőség van az IR vezérlés konvertálására is. Számítógépét, CCTV rögzítőjét akár 150 méterről vezérelheti a KVM extender segítségével. Az USB extenderrel 50 méterről csatlakozhat pl. egy nyomtatóhoz.
(EVA-HDMI-UTP30, EVA-HDMI-UTP30/2, EVA-HDMI-UTP30/2-B, EVA-HDMI-UTP60-B, EVA-HDMI-UTP150-IR, EVA-HDMI-KVM150, EVA-USB-UTP50)



Abban az esetben, ha eszköze csak VGA kimenettel rendelkezik, nagy segítséget nyújthat egy VGA/HDMI átalakító. Használatával a legújabb monitorokon, televíziókon követheti az eseményeket. Amennyiben korszerű HDMI kimenetű eszközét szeretné megjeleníteni csak VGA bemenetű monitorján, használja a HDMI/VGA átalakítót. (EVA-VGA/HDMI-A, EVA-HDMI/VGA-A)

A passzív tápfeladók segítségével lehetőség van a 12 V DC tápfeszültség és az adat jelek átvitelére egy UTP kábelen keresztül kisebb, 20-50 méteres távolságok esetén. (EVA-POE-D3N)



A PoE extenderek megnövelik az adatátvitel és a PoE tápellátás távolságát akár 120 m-ig, min. Cat5 típusú UTP kábel használatával. (EVA-POE-EX01)

A termékcsalád túlfeszültség védelmi eszközei D osztályú védelmet biztosítanak a berendezéseknek túlfeszültség és közvetett villámcsapás ellen.
A védelem kiépíthető analóg HD videó jel átvitelre, 10/100Mbps és Gigabit-es Ethernet hálózathoz. (EVA-SP-007HD, EVA-SP-IP100, EVA-SP-IP1000)

A termékkatalógus a www.riarex.hu oldalról letölthető.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Látni és hallani
Olvasta már?
Látni és hallani