Hikvision 4IN1 analóg turretkamera

2,8-12 mm-es varifokális lencse, akár 40m IR távolság az éjszakai képalkotáshoz

Hikvision 4IN1 analóg turretkamera
Forgalmazó: Security Trade
Gyártó: Hikvision


Webáruházunk egyik legjobb ár/érték arányú termékét szeretnénk bemutatni. A Hikvision 4IN1 analóg turretkamera - DS-2CE56D0T-VFIR3F 2 Megapixel felbontással, 40 méter éjszakai látótávolsággal, beépített Infra leddel, IR-CUT funkcióval gondoskodik az ingatlan maximális védelméről éjjel-nappal.

Ennek a kamerának a felbontása 2 Megapixel méretű, látószöge 102-32°.

Mint minden Analóg HD kamera, így ez a kamera is csak egy vele kompatibilis rögzítőhöz csatlakoztatva tudja ellátni feladatát. Önálló működésre nem képes, mert nem tud a számítógépes hálózatokhoz csatlakozni. A kamerának a videó csatlakozóját egy jelfeldolgozó egységre: DVR vagy XVR rögzítőre szükséges bekötni. A kamera alapvető feladatait csak a rögzítő berendezés tudja értelmezni, az élőkép biztosítását, a felvételek tárolását vagy pl. a mozgás érzékelését is maga a rögzítő végzi.

Az analóg HD kamera a rögzítővel összekötő kábelén szabvány szerinti analóg videó jelet továbbít. Emiatt az analóg kamerákból csak valódi CCTV, azaz zárt láncú megfigyelő rendszer alakítható ki. Amint az analóg kamera jele a rögzítő berendezés jelfeldolgozó egységén áthalad, a rögzítő digitalizálja azt, így interneten keresztül is elérhetővé válik az élőkép megtekintése, vagy a rögzítő egyéb funkcióinak mindegyike. Az analóg kamera képanyagát rögzítő berendezés nélkül nem tudja tárolni. A fizikailag más telephelyeken lévő analóg kamerákat nem tudjuk egy közös rögzítő berendezésre kötni.

Kialakítását tekintve a HIKVISION DS-2CE56D0T-VFIR3F(2.8-12MM) Analóg HD kamera egy turret típusú kamera. Mivel a turret kamera lényegét adó gömbszerű test teljesen szabadon mozgatható az őt körülölelő szorítógyűrűk között, bármerre beállíthatjuk a kamera nézeti irányát. Praktikus kialakításának hála mind plafonra, mind oldalfalra való elhelyezésre is alkalmas.

Telepítésnél az alsó talpat kell felcsavarozni a plafonra vagy igény szerint az oldalfalra, ezt követően pedig a kamera fejét adó golyót a tetszőleges irányba beállítva a zárógyűrű helyére illesztésével és fixálásával kell rögzíteni. Egyszerű és valóban könnyű telepítést biztosító kamera ház típus.

A HIKVISION DS-2CE56D0T-VFIR3F(2.8-12MM) Analóg HD kamera éjellátása 40 méter, amelynek egyik sarokpillére az IR-CUT és amely természetesen ebben a kamerában is megtalálható. Az éjszakai látáshoz nem elegendő infra fénnyel bevilágítani a területet. Ahhoz, hogy a kamera lásson is mellette, tudnia kell működnie éjszakai üzemmódban is. Az IR-CUT pontosan ezt szolgálja ki, hiszen az IR-CUT egy fényszűrő berendezés, közvetlen a kamera fényérzékelője és a lencse között elhelyezve.

A HIKVISION DS-2CE56D0T-VFIR3F(2.8-12MM) ledek segítségével éjszaka is lát. Ekkor a gyár által megadott éjszakai látótávolsága 40 méter, mely a gyakorlatban azt jelenti, hogy ekkora távolságig képes a látótere közepén található tárgyat megvilágítani optimális viszonyok esetén.

A termék a Security Trade webáruházban készletről, azonnal megvásárolható!
Forrás: DS-2CE56D0T-VFIR3F
Tagek: CCTV biztonsági kamera kamera videotechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A BUD Security Kft. ajánlata
Olvasta már?
A BUD Security Kft. ajánlata