Videosec 5MP panorámakamera


Videosec 5MP panorámakamera
Megérkezett a Videosec IPP-3605IQ-17A panorámakamera, IQ képanalitikával, 180° vízszintes látószöggel, állítható mértékű dewarppal / képkiegyenesítéssel, beépített mikrofonnal és mikroSD kártyahellyel.

Két halszem-újdonság érkezik a Videosec kínálatába március folyamán, most az IPP-3605IQ-17A panorámakamerát mutatjuk be. A többi 5 megapixeles Starlight kamerából már ismert 2880x1620px felbontású szenzor elé került egy 1.68mm fókusztávolságú halszemobjektív, melynek a geometriai korrekcióját (dewarp) egy 0-9 skálán állíthatjuk az igényeinknek megfelelően. A kamera vízszintes látószöge 180°, tehát faltól falig lát a fal közepére szerelve is. A látószög közel duplája egy 2.8mm-es objektívnek. Sötétben az infra segédfény hatótávja 20m.

A beépített térmikrofon hangját automatikus zajszűrés javítja folyamatosan. A beépített mikroSD kártyahely elsődleges funkciója az ANR, az automatikus hálózatkimaradás-áthidalás. Amikor a kamera megszakadó hálózati átvitelt észlel, a felvételeket a memóriakártyára rögzíti, majd a csatlakozás helyreállta után az élőképpel párhuzamosan áttölti a hiányzó felvételeket az NVR-re.

IQ képanalitikával az IPP-3605IQ-17A panorámakamera képes felismerni, ha emberalakot vagy járművet lát, ezekre szelektíven területre behatolási vagy vonalátlépési riasztást generálni.

A kamera képességeiről hamarosan egy videóbemutatóval is jelentkezünk.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában
Olvasta már?
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában