Teljeskörű sorompó és kapuautomatizálás az Alarm Automatikával


Teljeskörű sorompó és kapuautomatizálás az Alarm Automatikával
Az Alarm Automatika termékeivel teljes körűen megoldható a sorompó és kapuautomatizálás.

Kínálatunkban megtalálhatóak a Comunello márkájú toló- és szárnyaskapu-mozgató motorok és sorompók. Ez a kapuautomatizálási eszközök gyártására és tervezésére specializálódott olasz nagyvállalat több mint 50 éves múltra tekint vissza. Mindenkinek ajánljuk a Comunello kapumozgató motorokat és sorompókat, akik tartós, jól működő és príma minőségű kapuautomatikát kívánnak telepíteni.

Rendszámfelismerő kamera megoldások is megtalálhatóak nálunk. Tesztjeink alapján nemzetközi környezetben is tökéletesen működnek. Kamerákhoz hozzá lehet adni fekete és fehér listát, illetve ismeretlen rendszámokat is képesek kezelni. Ezáltal akár közvetlen a kamerából vagy esetleg Ajax relé segítségével is lehet beengedést végezni. És itt el is értünk az Ajax márkához. Az Ajaxot valószínűleg nem kell bemutatni, de aki esetleg nem ismerné, egy rohamosan fejlődő biztonságtechnikai márkáról van szó. Fő profilja a vezetéknélküli behatolásvédelem, de számos automatizálási eszközt is gyárt, mint pl a szárazkontaktust kapcsoló Ajax Relay-t.



Automatizálási forgatókönyvei segítségével akár 100 vezetéknélküli ezközt is lehetséges automatikusan vezérelni. Az Ajax Button és Relay segítségével lehetséges indítójelet küldeni kapunyitó motor vagy sorompó vezérlésbe, illetve ez mobil applikációról is lehetséges. Az Ajax Transmitter és Multitransmitter nem csak harmadik féltől származó érzékelők integrálására képes, hanem bármilyen szárazkontaktust kapcsoló eszköz integrálására is, így LPR kameráink riasztókimenetét is képesek fogadni. Ha egyéb kérdése vagy ötlete lenne keressen minket bizalommal.
Tagek: kaputechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC szögben zárodó automata ajtók
Olvasta már?
FAAC szögben zárodó automata ajtók