Hanwha Vision kamera, integrált SSD-vel


Hanwha Vision kamera, integrált SSD-vel
A Hanwha Vision két új, 1 és 2 TB kapacitású integrált SSD tárolóegységgel és beépített szerverrel rendelkező IP CCTV kamerával bővítette portfolióját.

Az ún. SolidEDGE családba tartozó, a Wisenet WAVE Sync-en keresztül felhő-alapú menedzselést támogató, 4-magos processzorral és 4GB RAM-mal rendelkező PNV-A6081R-E1T és PNV-A6081R-E2T képes a cég Wisenet WAVE VMS megoldásának kameraoldali futtatására – azaz központi szerver megoldás nélkül is teljesértékű rendszer építhető ki segítségükkel. A SolidEDGE család tagjaihoz 5 további „hagyományos” IP CCTV kamera csatlakoztatható; így jelentős rugalmasságot kínál az adott video-megfigyelőrendszer bővítése során. Az új kamerák 33Mb/s-os adatátviteli sebességét biztosítanak H.265-ös elsődleges és H.264-es másodlagos jelfolyamok párhozamos továbbítása mellett. A SolidEDGE kamera TPM 2.0 (FIPS 140-2 2. szintű) tanúsítvánnyal rendelkezik, validálja a rendszerindítási folyamatot, biztonságosan tárolja a titkosítási kulcsokat és egyéb információkat, az illetéktelen hozzáférések blokkolásával igyekszik gátolni a hackerek „áldásos” tevékenységét. A beépített ventilátorral rendelkező új kamerák fémárnyékolású RJ-45 csatlakozófelülete, fejlett földelő keretszerkezetei védelmet biztosítanak a túl-/tüske feszültség (pl. villám, statikus elektromosság) ellen, megerősített burájuk a kültér fizikai kihívásaival szemben nyújt emelt szintű ellenállási képességet.

Forrás: Hanwha Vision

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Telt házas a XV. Országos Biztonságtechnikai IP-Konferencia
Olvasta már?
Telt házas a XV. Országos Biztonságtechnikai IP-Konferencia