Inim Prime – Otthona védelme és automatizálása egyszerűen


Inim Prime – Otthona védelme és automatizálása egyszerűen
Az Inim PRIME riasztó központok nem csak behatolás-jelző központként alkalmazhatók. A Grade3 minősítésű riasztórendszer a vagyonvédelmi szerepe mellett, szinte minden igényt kielégítő otthon-, és ipari automatizálási rendszerként is használható. A vezérlések és a felügyeleti funkciók a vagyonvédelmi funkcióktól függetlenül is működtethetők.

Redőnyök és zsaluziák dedikált vezérlő moduljaival megvalósíthatók a redőnyök mozgatása mellett a redőnyök aktuális állapotának visszajelzése 5 lépcsőben, valamint a fizikai kapcsolókkal történő vezérlés is. A dedikált modulok kis méretük miatt, akár a redőnytokokban is elférnek. A bővítőmodulok 2 db terminálján 0-10V-os szabályozást (dimmelést) is alkalmazhatunk, így megfelelő tápegységgel akár LED lámpák fényereje is szabályozható.

Rádiós termosztátok csatlakoztatása esetén téli és nyári üzemben is 4-4 db kimenet rendelhető a beállított hőmérsékleti küszöbszintekhez, így a fűtés- és hűtés vezérlés automatikusan megoldható a rendszerről. A kapcsolók naplózhatók és időzíthetők.

A zónabemenetek programozhatók szélsebességérzékelő bemenetként is, ezzel automatikusan zárhatók a redőnyök vagy mozgathatók árnyékolók, ha erős szél fúj. Időzítőket lehet rendelni az egyes kimenetekhez (pl.: Öntöző, világításvezérlés, redőny vezérlés, klíma újraindítás, stb.)
Esőérzékelő alkalmazása esetén tiltható az időzített öntözőrendszer. Az ingyenes felhő eléréssel mobilapplikációból, vagy web böngészőből is vezérelhető a rendszer.

Illeszthető a rendszerhez TRIAC-os nagyáramú dimmelhető relé kimenetes bővítő, valamint 5 db relével rendelkező bővítőmodul. (Alkalmazható klímaberendezések újraindítására vagy a nem 24 órás fogyasztók áramtalanítására.) Szabadon konfigurálhatjuk a csatlakozó pontokat bemenetként vagy kimenetként. A rendszerhez 15 db virtuális terminál is tartozik, melyek logikai ki- és bemenetekkel rendelkeznek, vezérlések oldhatók meg fizikai csatlakozás nélkül. A rendszer kezeli a logikai egyenleteket, megoldható egyedi vezérlések vagy funkciók automatikus indítására.

A kimenetek csoportba rendezhetők, ezzel könnyítve a kezelést a felhasználóknak (Általános, Világítás, Klíma, Kapuk, Öntöző, Háztartási gépek, Redőnyök). Létrehozhatók kimenetcsoportok, akár 15 db kimenet egyidejű vezérlésére. IP kamerák rendelhetők az egyes zónariasztásokhoz, a kameraképekről pillanatkép jelenik meg riasztás jelzés esetén.

Kiegészítő LAN kártya használata esetén, támogatja a KNX és MODBUS protokollt, így illeszthető más automatizálási rendszerekhez.
Google Assistant és Alexa integráció – Hangvezérlés. Beszéd alapú vezérlés támogatása több helyszínről is, vagy mobil applikáción keresztül (Google Home, Alexa) elérhető vezérlés.

Az Inim Prime termékek megtekintéséhez kattintson IDE

A Prime központok alaptípusa is rendelkezik:
10 db alaplapi zóna (kimenet is lehet) – zóna duplázással maximum 120 zóna
10 db területtel
5 db kimenettel (1+2 db relé és 2 db OC)
150 db kóddal
1000 db eseményes memória
50 db kimenetcsoport

Perifériaként kezel:
10 db kezelőegység (érintőkijelzős, nyomógombos, rádiós)
10 db BUS-os felügyelt tápállomás
100 db terminál bővítőmodul
30 db otthonautomatizálási modul
20 db proximity olvasó
15 db virtuális terminál (felügyelt be- és kimenet)

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve
Olvasta már?
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve