Jantar - munkaidő nyilvántartás másképpen


Jantar - munkaidő nyilvántartás másképpen
Forgalmazó: Alarm Automatika Kft.
Gyártó: Jantar d.o.o.


A munkaidő optimalizálása, a munkaerőköltségek csökkentése valamint az alkalmazottak méltányos leterheltségének biztosítása érdekében egyre több cég vezet be munkaidő-nyilvántartási rendszert. A munkaidő-nyilvántartással egy vállalat jelentős megtakarításokat érhet el, és egyúttal leegyszerűsíti a humánerőforrás-gazdálkodást. Manapság egyre nagyobb teret nyer a távoli, nem kártyaolvasáson alapuló munkaidő regisztráció, ami jól alkalmazható a meglévő rendszerrel nem rendelkező helyszínek esetén.

A Jantarnál minden termék saját fejlesztés és gyártás eredménye, amely több mint 30 éves munkaidő-nyilvántartó rendszerekkel kapcsolatos saját tapasztalaton alapul. A konvencionális munkaidő nyilvántartás mellett már Jantar eszközökkel is kihasználhatjuk a mobil munkaidő-regisztrálásban rejlő lehetőségeket. Az alkalmazottak a Codeks Mobility okostelefonos alkalmazás segítségével rögzíthetik az időregisztrációs eseményeiket mobileszközükön. A munkából való érkezés vagy távozás regisztrálásához az alkalmazottnak csak a Regisztráció gombot kell megnyomnia, ami szimulálja a kártya leolvasását egy fizikai vezérlőnél.



A Codeks Mobility alkalmazás rögzíti az eseményt, és továbbítja arra a szerverre, ahol a munkaidő nyilvántartó szoftver fut. A szerver elmenti és feldolgozza az eseményt, majd küld egy visszaigazoló választ, amely egy új felugró ablakban jelenik meg a munkavállalónál.



Ha a telefon nem tud csatlakozni a szerverhez, az alkalmazás elmenti a gombnyomást egy nem szinkronizált eseményként, és újracsatlakozáskor elküldi azt a szervernek. A teljes munkaidő-nyilvántartó rendszert egy helyi szerveren futó Codeks TA munkaidő nyilvántartó szoftver kezeli. A Codeks Mobility alkalmazáson keresztüli munkaidő regisztrációhoz egy Codeks Virtual Card – virtuális kártya, valamint egy Codeks Virtual Controller – virtuális vezérlő megléte szükséges.



Így lehetőségünk van a virtuális kontrollert egy térképen elhelyezve a koordináta körüli terület földrajzi korlátozására, ahol a dolgozók a mobilalkalmazáson keresztül még regisztrálhatják munkaidejüket.

Az alkalmazás egyéb felhasználási területtel is rendelkezik. Az NFC mobiltechnológia segítségével az alkalmazottak távoli helyeken is regisztrálhatnak munkaidőt úgy, hogy mobileszközükkel megközelítik a helyszínen telepített JANTAR NFC SPOT-ot, és regisztrálnak a Codeks Mobility alkalmazással.



Az NFC technológia használatának másik módja az, ha ugyanazon a mobileszközön több alkalmazott munkaidejét regisztráljuk. Az alkalmazottak saját (MIFARE) kártyájukat közelítik például az építési terület vezetőjének telefonjához, vagy tabletjéhez és így regisztrálnak munkaidőt a Codeks Mobility alkalmazásban.



Mire van szükség tehát egy mobil munkaidő nyilvántartó rendszer megvalósításához?



Jantar Codeks T&A szoftver: https://jantar.si/en/software/codeks-ta/
Jantar Codeks Mobility okostelefonos alkalmazás: https://jantar.si/en/software/codeks-add-ons/codeks-mobility/
Jantar Virtual Card virtuális kártya kiegészítő: https://jantar.si/en/software/codeks-add-ons/virtual-card/
Jantar Virtual Controller virtuális vezérlő kiegészítő: https://jantar.si/en/software/codeks-add-ons/virtual-controller/

Amennyiben a megoldás felkeltette érdeklődését, látogasson el weboldalunkra, vagy keresse munkatársainkat további információkért.
Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vezeték nélküli IP kamerahálózatok gyakorlati oktatást tart a GeoVision
Olvasta már?
Vezeték nélküli IP kamerahálózatok gyakorlati oktatást tart a GeoVision