Rosslare beléptető rendszerek

Rugalmas megoldások, maximális biztonság

Rosslare beléptető rendszerek
Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: Rosslare


A Rosslare cég több mint 40 éve szállít megbízható beléptetés vezérlési megoldásokat, széles globális jelenlétre és megvalósítási tapasztalatokra támaszkodva. A gyártó biztonságos és rugalmas megoldásai új megközelítést kínálnak a beléptetések kezelésében és integrálásában, lehetővé téve mind a maximális biztonságot, mind az egyszerű használatot.

Rosslare eszközökből magas műszaki színvonalú és emellett tetszetős kialakítású beléptető rendszerek építhetők. A gyártó vezérlők, olvasók, biometrikus terminálok, tartozékok teljes skáláját kínálja, fejlett és rugalmas szoftverrendszerekkel támogatva. Az azonosításhoz számos technológia elérhető, akár kombinálva is: pl. 125 kHz EM/Temic, 13,56 MHz MIFARE Classic/EV1/DESFire, nagy távolságú UHF, Bluetooth és NFC alapú beolvasás.
(AY-K12C, AY-H6255, AY-U915BT-EU, AY-K35)



A Bluetooth és NFC alapú azonosításhoz gyári applikáció használható. Egyes olvasók támogatják az AES 128 bites titkosítást használó OSDP V2 alapú adatátvitelt.
Komplex és egyszerű rendszerek kialakításához hálózatba köthető és önálló vezérlő/olvasó is rendelkezésre áll.
Az önálló vezérlők egyben olvasók is, melyek képesek 500 felhasználó kezelésére, lehetnek beltéri vagy vandálbiztos kivitelűek, PIN olvasó esetén háttérfénnyel ellátva. A hálózatba köthető vezérlők - bővítés nélkül - alkalmasak eszközönként 2, 4 vagy 6 ajtó vezérlésére, kameraképek integrálására. Hálózatba 1023 panel köthető, ami 30.000 felhasználót és 20.000 belépési eseményt kezelhet eszközönként, offline állapotban. A hálózati vezérlők bővíthetőek tűs csatlakozósorral ellátott modulokkal, amelyek tartalmazhatnak olvasó bemeneteket, felügyelt be- és kimeneteket típustól függően.
(MD-D02/B, MD-D04/B, MD-IO84/B)



A vezérlők programozása a magyar nyelvet is tartalmazó AxTrax szoftverrel végezhető el, a szoftverlicenc 256 olvasóig ingyenes. A szerver/kliens alapú szoftver a gyártó AC-215xB, AC-225xB, AC-425xB és AC-825IP vezérlő központjaihoz használható. A szoftver 2 ajtós rendszertől egészen 1000 ajtóig használható LAN és WAN hálózaton keresztül. A szoftver teljes körű szolgáltatással rendelkezik, beleértve a belépőkártya tervezőt, az időzónákat, a felhasználói csoportokat, a hozzáférési csoportokat, a kapcsolódó esemény vezérlést, a parkolás felügyeletet, az e-mail értesítéseket, a panel firmware kezelését, az interaktív térképes megjelenítést, az eseménynaplót, a jelentések generálását és az adatbázis biztonsági mentését/visszaállítását. A szerver legfeljebb 40 távoli PC kliens munkaállomást támogat LAN vagy WAN hálózaton keresztül. A szoftver Pro verziója alkalmas a web alapú kezelésre.



A gyártó zászlóshajója a hálózati vezérlők között az AC-825IP, főbb jellemzői:

  • 6 ajtó vezérlése (4 Wiegand és 2 OSDP V2 olvasó vagy 6 OSDP V2 olvasó)
  • 56 ajtóig bővíthető
  • Akár 100 000 felhasználót támogat offline módban
  • Beépített TCP/IP hálózati elérés, AES 128 bites/256 bites adattitkosítás AxTraxNG/AxTraxPro szerver      csatlakozáshoz
  • 500 000 bejegyzéses eseménynapló
  • Egy beépített bővítőhely és legfeljebb további 12 bővítési lehetőség egyéb modulokhoz RSDP buszon      keresztül

    Bővítő modulok:
    R-805: 16 kimenet
    S-805: 16 felügyelt bemenet
    D-805: 4 olvasó bemenet
    P-805: 16 felügyelt bemenet és 8 kimenet

    A Rosslare termékpaletta elérhető a www.riarex.hu oldalon.
  • Tagek: beléptető

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Telt házas a XV. Országos Biztonságtechnikai IP-Konferencia
    Olvasta már?
    Telt házas a XV. Országos Biztonságtechnikai IP-Konferencia