Dahua & Power Partnernap

Újabb sikeres szakmai nap áll mögöttünk! 

Dahua & Power Partnernap
A Dahua Technology és a Power Biztonságtechnika közös szervezésében 2023. április 19-én, az esztergomi Grand Hotelben került megrendezésre az idei év egyik meghatározó eseménye, amin több mint 100 résztvevő jelent meg.

Számos előadás, megannyi újdonság, rengeteg ajándék és jó hangulat jellemezte az eseményt. Bízhatóan minden résztvevő hasznos információkkal gazdagodott és kapcsolati körét is tovább tudta bővíteni.

Többek között bemutatásra kerültek a kameraszériák tudásbeli különbségei, érdekességként felmerült, hogy már a belépőszintű kamerákban is elérhető a SMD+ funkció, és szó esett a Dahua újdonságaként ismert AirShield riasztórendszerről is.

A jóízű ebéd elfogyasztását követően a kaputelefonokról és a beléptetőrendszerekről kaphattunk átfogó képet, majd egy külföldi specialista bevonásával a DSSpro felügyeleti szoftver moduljai lettek élőben kielemezve.

Az idei évben megannyi érdekes rendezvénnyel várjuk partnereinket. Reméljük jelenléteddel megtisztelsz bennünket minél több eseményünkön.





Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve
Olvasta már?
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve