A Modern Alarm Kft. bemutatja: IP-alapú épülethangosítás

Nem csak látjuk, de halljuk is!

A Modern Alarm Kft. bemutatja: IP-alapú épülethangosítás
Megérkezett a Hanwha Vision legújabb, IP-alapú épülethangosítási rendszere! A Hanwha Vision, az innovatív biztonságtechnikai megoldások globális szállítója új területtel bővítette termékpalettáját, a Wisenet Audio Management Systemmel (WAMS, Wisenet Audiomenedzsment rendszer) és belépett az IP-alapú épülethangosítási rendszerek piacára.

A Hanwha Vision Wisenet Audiomenedzsment rendszerének legfontosabb előnye a teljes körű integráció a Hanwha Vision videomegfigyelő-rendszereinek eszközeivel és szoftvereivel. Az Hanwha SSM és Wave videomenedzsment szoftverein túl a Genetec és Milestone VMS-ek is kompatibilisek a WAMS-szel, illetve a SIP 2.0-ás IP-alapú telefonrendszerekkel.

IP-alapú hangszórók
Az IP hangszórók nem csak zónákra osztott csoportokban, hanem önállóan is tudnak működni. Maga a rendszer maximális kiépítésben elérheti az 512 db hangszóró végpontot és az alap hangosítási szolgáltatáson túl számos extrával is rendelkezik.
PoE tápellátás esetén 96 dB, míg PoE+ esetében 99 dB hangerőre képesek a beltéri hangszórók.

Szolgáltatások
Dátumhoz (nap, óra) rendelhető „háttérzene”. TTS szolgáltatás (Text To Speech). A TTS lényege, hogy a kezelő előre megírt szöveges üzeneteit a hangszórók hangfájl formátumúvá alakítják, majd ezeket az előre beprogramozott eseményeknél, vagy időpontokban lejátsszák.

Együttműködés videoanalitikákkal
Az indító események lehetnek a Hanwha kamerákban működő mesterséges intelligencia és analitika által indított riasztási jelzések is.Például egy kerítésvédelemnél, ha a kamera behatolást vagy vonalátlépést érzékel, akkor az IP-alapon átjelez a közelben telepített hangszórónak és „beolvassa” a „Kérem, hagyja el a kerítés környékét!” mondatot.

Kiépítési lehetőségek
A rendszer négyféle hangszórót, köztük egy kültéri típust is tartalmaz, amely rendelhető fekete vagy fehér színben. A rendszer programozása és felügyelete könnyen kezelhető, szoftveres felületről történik. Ember által felügyelt helyszíneken mikrofonos kezelőpult, nagyobb kiépítésnél pedig audioszerver is illeszthető a rendszerhez.

Audioszerver
A rendszer központi eleme egy minden beltéri álmennyezeti, függesztett és fali hangfalaiban, valamit a kültéri tölcsérhangszórókban is megtalálható az SPA-D1000 szerver.
Ezzel, a külön is megvásárolható apró szerverrel bármely kompatibilis, hagyományos hangszóró is „IP-síthető”. A designos, fekete vagy fehér kivitelben elérhető hangszórók kiváló zenei hangminőséget és beszédérthetőséget nyújtanak.

Az audioszerver 1 GB-os belső memóriája 32 GB-os SDHC memóriakártyával bővíthető, ezáltal nem kell aggódnunk amiatt, hogy az MP3 formátumú háttérzenét megunják a hallgatók.

Műszaki jellemzők
 • Minden hangszóró frekvenciaátvitele: 20 Hz-20 kHz
 • Belső memória: 1 Gb, bővíthető külső kártyával 33 Gb-ra
 • Max hangnyomás szint: 99 dB
 • Beépített mikrofon
 • Táp: PoE/PoE+

  További információkért, konkrét ajánlatért kérjük, a Modern Alarm Kft. CCTV terméktámogató kollégáit keresse:
  Tóth István: toth.istvan@modernalarm.hu
  Waldmann Tamás: waldmann.tamas@modernalarm.hu
 • Tagek: IP

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Búcsú a 106-osoktól
  Olvasta már?
  Búcsú a 106-osoktól