Frissült a Spyglass tűzérzékelő család


Frissült a Spyglass tűzérzékelő család
Továbbfejlesztett optikával és algoritmusokkal tette hatékonyabbá integrált – opciósan: HD felbontású színes (pl. üzemanyag tüzekhez); valamint közel IR (pl. hidrogén, metanol tüzekhez) – kamerával rendelkező, emberi szemmel nem / nehezen azonosítható tüzek érzékelésére szolgáló SG50-F családját a Teledyne gáz és tűzérzékelőkre szakosodott leányvállalata.

A Spyglass™ család tagjai tokozása robusztus, 316L rozsdamentes acélból készül és megfelel az IP66/IP68 és NEMA 250 6P védettségi szabványoknak. Az integrált videotechnológia lehetőséget nyújt tűz kialakulásának megerősítésére, és információt szolgáltat a tűz terjedéséről, az elfojtás lehetséges módszereiről és ezek alkalmazás közbeni hatékonyságáról; biztosítva a felhasználók számára, hogy távoli (biztonságos) helyről hozzanak fontos döntéseket a kialakult helyzetet illetően. A légkörbe kerülő aeroszolok (gázelegyek) optikai sajátosságait (sugárzáselnyelés) elemző Spyglass™ család rendelkezik az ATEX, FMus, FMc, IECEx, EACX és SIL2 tanúsítványokkal. Az IR3 (tripla IR) verziókat kifejezetten szénhidrogének kimutatására tervezték; az UV-IR verzió pl. akkumulátorhelyiségek és ammóniával dolgozó területek védelmére szolgált, míg az UV-IR-F változat lőszerraktárak számára készül.

Forrás: TELEDYNE GAS & FLAME DETECTION

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája
Olvasta már?
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája