Pyronix járművédelem


Pyronix járművédelem
Az angliai székhelyű Pyronix bejelentette legújabb, járművek védelmére fókuszáló megoldását. A szó hagyományos értelmében nem autóriasztóról van szó, mivel a CarDefender nem autóriasztó, hanem egy érzékelő (háromtengelyes gyorsulásmérő), mely a Pyronix riasztóközponthoz csatlakozva a ház riasztóját aktiválja, amennyiben lopást érzékel.

Ennek megfelelően a hatótávolság is limitált, a rádiós jelátvitel maximumán belül kell lennie a védett járműnek. Három érzékelési mód (csak rázkódás, csak elfordulás/dőlés, ill. „ÉS”) programozható fel. A készülékhez egy speciálisan kialakított, élénk színű szilikon gumiból készült tartóelem tartozik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a a vizuális elrettentés érdekében a jármű kormányához rögzítsék. Alternatív megoldásként a készülék a mellékelt 3M szalaggal is rögzíthető a – egyéb felhasználási forgatókönyvek figyelembe vétele esetén. A készülékbe integrált akkumulátor egy éves élettartammal rendelkezik. A CarDefender kialakítása okán nem javasolt a jármű utasterén kívüli elhelyezése (nem víz és időjárásálló).

Forrás: PYRONYX

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák
Olvasta már?
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák