Többképalkotós kamerával bővült az Axis kínálata


Többképalkotós kamerával bővült az Axis kínálata
Az Axis Communications bejelentette új, 7 MP-es képalkotást nyújtó, 180°/90°-os (vízszintes/függőleges) lefedettséget biztosító, 4 képalkotóval rendelkező, ARTPEC-8 alapokra építkező, mesterséges intelligencia (MI) algoritmusok futtatását támogató processzorral (DLPU) felvértezett kültéri kameráját.

Az AXIS P3827-PVE úgymond vakfoltok nélkül biztosítja a védett terület 180°-os megfigyelését, mely 2 kameraegység alkalmazásával 360°-ra bővíthető. Természetesen a kép az emberi szemnek könnyedén feldolgozható, „kiegyenesített” formában jelenik meg a rendszer kijelzőjén. Az új termék megkapta a cég AXIS Object Analytics megoldását, így képes az emberalakok vagy járművek detektálására és osztályozására. Az AXIS T61 Audio és I/O interfész rendszerbe iktatásával biztosítható az új kamera funkciókészletének hangalapú kommunikációval való kiegészítése. Az AXIS P3827-PVE 2023. második negyedévében válik elérhetővé az Axis viszonteladói hálózatán keresztül.

Forrás: Axis Communications

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A biztonság új kora
Olvasta már?
A biztonság új kora