Tovább erősíti együttműködését az i-Pro, a MOBOTIX és a Konica Minolta


Tovább erősíti együttműködését az i-Pro, a MOBOTIX és a Konica Minolta
Az i-PRO Ltd. (i-PRO), a MOBOTIX AG (MOBOTIX) és a Konica Minolta hármasa bejelentette stratégiai együttműködésének szorosabbra fűzését, melynek keretében „egyesítik termékportfoliójukat”.

Mint azt kifejtették, az új szintre lépett együttműködés lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy kölcsönösen profitáljanak az i-PRO (MI-re épülő) és a MOBOTIX (decentralizált jelfeldolgozást kínáló) technológiáiból, kiegészülve a Konica Minolta FORXAI képalkotó IoT platformjának erényeivel. A MOBOTIX, az i-PRO és a Konica Minolta 2020-ban már fejlesztett közösen egy a látható fény tartományában üzemelő és hőkamerákból álló megoldást. Az új stratégiai együttműködés lehetőséget biztosít a MOBOTIX számára, hogy nagyteljesítményű i-PRO kamerahardvereket alkalmazzon termékeiben. A MOBOTIX szolgáltatáskészletére épülő, az együttműködők termékpalettájával kompatibilis új termékcsalád első tagjai már 2023-ban megjelenhetnek a piacon.

Forrás: MOBOTIX

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Sikeresen zárta legújabb brazíliai projektjét a Zmax
Olvasta már?
Sikeresen zárta legújabb brazíliai projektjét a Zmax