Bosch disztribútor lett a Power Biztonságtechnika


Bosch disztribútor lett a Power Biztonságtechnika
A Power Biztonságtechnikai Kft. 2023-ban már a Bosch Security and Safety Systems disztribútoraként üdvözli Partnereit! Az együttműködés mottója: technikai kiválóság és szenvedély.

A Power Kft. 1984-es alapítását követően 13 éves kivitelezői- és tervezői tapasztalattal váltott üzletágat, és máig biztonságtechnikai szaknagykereskedésként működik.
Piacvezető pozícióját magas szakmai felkészültségének, közel 3000 aktív biztonságtechnikai kivitelező partnerének és a piaci feltételekhez leginkább illeszkedő vállalati struktúrájának köszönheti.A Bosch által kínált termékek és szolgáltatások illeszkednek a jelen és a jövő elképzeléseihez, lehetőséget adva az igényre szabott megoldásokra az egyszerűbbtől az összetett feladatokig. A hétköznapi, fogyasztói életben már megszokott színvonal, kompromisszumok nélküli biztonság és precizitás a Bosch minden üzletágát jellemzi.


A két cég közötti együttműködés a szakmai bizalomra és a közös szemléletmódra épül. Bár a Bosch által kínált vagyonvédelmi portfólió több területet is érint, a disztribúció első sorban a videotechnikai- illetve a vészhangosítási rendszereket helyezi előtérbe.

A Power Kft. a siker érdekében a partnereivel együttműködve kívánja a megbízók életét még biztonságosabbá tenni. A Bosch portfóliója úgy ad lehetőséget a nagyobb, összetettebb infrastruktúra megvalósítására, hogy mindezt az energiahatékonyság jegyében teszi. A márka számos területen bizonyított: repülőterek, ipari gyártás, bankfiókok/pénztárak, bevásárlóközpontok, erőművek, vasút/metró, oktatás, városfelügyelet, kormányzati épületek, kórházak/egészségügyi létesítmények, szálláshelyek, iroda- és lakóépületek, több üzletből álló kiskereskedelemi láncok esetében működnek a cég élenjáró megoldásai. Az innovatív videotechnikai fejlesztések túlmutatnak a mai legmagasabb biztonsági követelményeken, és ezeken felül egyértelmű üzleti előnyöket is nyújtanak. Az intelligens tűzérzékelők, a fejlett, hangos evakuálási rendszerek lehetővé teszik a biztonságos és jövőbiztos beruházásokat.

A Power Kft. műszaki segítséggel, képzési programokkal támogatja ügyfeleit az általános- és egyedi projektekben.

Keressen minket bizalommal a projekt@powerbizt.hu e-mail címen, illetve a +36 70 940 0150-es telefonszámon.

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
ELMES rádiós vevőegység
Olvasta már?
ELMES rádiós vevőegység