Egyszerű és biztonságos IP felügyelet bármely cég számára

A nagyobb összekapcsolhatóság nagyobb kockázathoz vezet

Egyszerű és biztonságos IP felügyelet bármely cég számára
Az IP protokoll a legelterjedtebb kommunikáció a számítógépes hálózatok és az internet között, Az IP-felügyeleti technológia olyan összekapcsolt felügyeleti megoldást kínál, amely nem köt kompromisszumot a megbízhatóság vagy a képminőség terén.

Viszont minden csatlakoztatott IoT-eszköz rendkívül sebezhető a célzott támadásokkal szemben, amelyek megzavarhatják a szolgáltatásokat és műveleteket, ahol a végső cél a pénzügyi haszonszerzés (pl. zsarolóprogramok, kriptobányászat) vagy az érzékeny hálózatokba való bejutás.

MEGOLDÁS ELŐNYEI
 • Fizikai eszközök megtekintése és felügyelete: Az IP-csatlakoztatott zárt láncú televízió (CCTV) lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy megtekinthessék és megvédhessék kritikus fizikai eszközeiket.
 • Helyezze üzembe a CCTV-t bizalommal: Azok a technológia iránt fogékony szervezetek, amelyek minden biztonsági rést be akarnak zárni, biztonságosan és magabiztosan telepíthetik a CCTV-t.
 • A kibernetikai összekapcsolt CCTV események megtekintése és felügyelete: Gyorsan kivizsgálhatja az incidenseket, és zökkenőmentesen kiválthatja a CCTV-eszközökre vonatkozó kárenyhítési irányelveket.
 • Gondtalan, biztonságos CCTV telepítés: Ideális bármilyen ügyfélfelhasználási esethez, a legnagyobb vállalattól a fogyasztói alkalmazásokig.

  BIZTONSÁGI FUNKCIÓK
 • Olyan biztonság, amely nem befolyásolja a CCTV-műveleteket: Futásidejű védelem, amely még a nulladik napi fenyegetéseket is blokkolja, anélkül, hogy hatással lenne az eszköz teljesítményére.
 • A legkifinomultabb IoT-eszköz elleni támadások kivédése: beleértve a shell-injekciókat, a memória megrongálását és a vezérlésáramlás eltérítését.
 • Megelőzi a rosszindulatú szoftverkampányokat: beleértve a zsarolóprogramokat, a botfertőzéseket (Mirai), a kriptobányászatot és az oldalirányú mozgást egy nagyobb, kifinomultabb nemzetállami támadás részeként. csatlakozó JSON formátumban a további betekintés érdekében.


                                                                Biztonságos IP felügyeleti megoldás

  A Check Point és a Provision ISR együttműködik, hogy az iparág legbiztonságosabb IP felügyeleti megoldását kínálják.

  A Provision-ISR a legmodernebb CCTV-megoldásokra specializálódott. Széles termékkínálatukban kiváló minőségű IP- és HD-kamerák, kifinomult rögzítőgépek és megbízható, kifejezetten a CCTV-piacra tervezett tartozékok teljes választéka található. Emellett a Provision-ISR mérnökei páratlan szakértelemmel rendelkeznek a legmodernebb szoftvermegoldások kifejlesztésé-ben, miközben a felhasználói felület intuitív és egyszerű marad.

  A Check Point Quantum IoT Protect Firmware a beágyazott eszközök gyártóinak, például a Provision- ISR-nek, teljes körű, végponttól végpontig tartó megoldást kínál a firmware biztonsági igényeire. A firmware biztonsági kockázatainak feltárásától kezdve az eszközük futásidejű védelemmel történő keményítésén át az eszközök granuláris szabályzatokkal történő kezeléséig az IoT-gyártók megkapják a szükséges átláthatóságot, biztonságot és ellenőrzést ahhoz, hogy ügyfeleiknek rendkívül biz-tonságos csatlakoztatott termékeket kínálhassanak.

  A CCTV-eszközökbe ágyazott biztonsággal a Provision-ISR kiemelkedik más hasonló CCTV-ajánlatok közül.
  Ez növeli a felhasználók bizalmát a folyamatosan fejlődő és veszélyes kiberfizikai világban.


                                                                     Check Point IoT Protect Nano Agent

  Beágyazott Runtime védelem IP kamerákhoz

  Forradalmi Check Point IoT Protect™ a Nano Agent® segítségével biztosítja az IP-s CCTV runtime védelmét, lehetővé teszi a beépített firmware biztonsággal rendelkező eszközök csatlakoztatását. A legmodernebb CFI (Control Flow Integrity) techno-lógián alapuló, Check Point IoT Protect™ Nano Agent® lehetővé teszi, hogy kivédje a legkifinomultabb eszköztámadásokat, beleértve a shell-injekciókat, a memória megrongálását, a vezérlésáramlás eltérítését és még a még fel nem fedezett nulladik napi firmware sebezhetőségeket is. Ezek a támadások néhány hírhedt exploithoz kapcsolódnak, mint pl. EternalBlue, Heartbleed, Shellshock, Bluebourne, Ghost, Venom, és az ImageTragick.

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző
  Olvasta már?
  Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző