Key Night Light System

Key prémium lakossági termékek

Key Night Light System
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Key Automation


A Key Automation Prémium Lakossági Termékei minden részletben és szempontból kifogástalanok. Egy Prémium Key Automation lakossági rendszer, vagy más néven NLS (magyarul: Éjszakai Fényrendszer), megtestesülése a legnagyobb minőségnek, hatékonyságnak, biztonságnak és formatervezésnek.

Összefoglalva: ezek a rendszerek magukban foglalják a Key Automation által az otthoni automatizálás területén megszerzett összes technikai kompetenciáját. Az igényes anyagválasztástól kezdve az alkatrészek gondos összeszereléséig, a mechanizmusok tökéletes működtetésétől a biztonsági eszközök alapos megválasztásáig mindent olyan termékcsaládok létrehozására terveztek, amelyek technológiája és teljesítménye páratlan a piacon.

Teljesen a Key Automation védjegyévé vált az ajtók és kapuk automatizálásának forradalmian új megközelítése, a Night Light System (Éjszakai Fényrendszer), mely ötvözi az automata kapu kényelmét a LED-térmegvilágítással. Lelke, a 14A (EGY-MINDENHEZ) vezérlőegység, egy eszközben egyesíti a motorok burkolat-, valamint a bejáratok- és kertvilágítását a kizárólag 24Vdc motorral ellátott eszköz működtetésével, legyen szó függetlenül szárnyaskapuról vagy tolókapuról. Az egység moduláris felépítésű, így az igényeknek megfelelően könnyen felruházható plusz funkciókkal.

Főbb elemei:
  • MA24 logikai modul az összes motor vezérléséhez.
  • PO24 24Vdc motorteljesítmény-vezérlő modul (tolóajtóhoz 1db modul, szárnyaskapuhoz 2 db modul).
  • RX4Y 4 csatornás dugaszolható rádiós vevő.
  • DYL LCD kijelzős programozó az összes NLS eszközhöz.
  • KUBEPRO bluetooth interfész telepítőknek a 14A vezérlőegység appon keresztüli programozásához.
  • KUBE bluetooth interfész végfelhasználóknak a kapu appon keresztüli vezérléséhez.



    Egyetlen 14A típusú vezérlőegységgel a NLS rendszerhez kapcsolható kaputechnikai eszközök:
  • RÉVO+ 24Vdc csuklókaros motor 2,3 m-es szárnyaskapukhoz.
  • RAY 24Vdc motorok 3 m-es vagy 4 m-es szárnyaskapukhoz.
  • SUN 24Vdc motorok akár 1100 kg-os tolókapukhoz.
  • HALO garázskapu-motorok.



    A 14A vezérlőegységgel a Key Automation már nem csak a kapuk mozgatófunkciót kínálja, hanem programozható megoldásokkal a kertvilágítás lehetőségét is. A 14A képes vezérelni a teljes KEY Garden termékcsaládot.

    A Key Garden termékcsaládot úgy tervezték meg, hogy egyszerűen, biztonságosan és gazdaságosan világítsa meg a lakó- és ipari területeket.

    A termékcsalád a következő kertilámpa-modelleket tartalmazza:
  • TONDA díszburkolatba építhető LED-lámpa.
  • STIK S: 40 cm magasságú kerti LED-lámpák. Két kivitelben kaphatóak: elülső, lefelé világító vagy hátsó, felfelé      világító LED-fényforrással.
  • STIK M: 75 cm magasságú kerti LED-lámpák elülső, lefelé világító LED-fényforrással.
  • FLAT: lépcsővilágítás garázskapukhoz és pergolákhoz is.
  • VERTICAL: gyalogutak vagy gépjármű részére fenntartott területek megvilágítására.
  • TOWER: kétszeres LED-szalaggal rendelkező lámpa parkolók és közterületek számára.
  • STELLA: a nagy területek megvilágítására alkalmas LED-lámpák.

    A Key Automation kerti fényrendszerének telepítése rendkívül egyszerű és intuitív. Lehetőség van a lámpák távirányítóval történő vezérlésére is. A QUADRO alkonykapcsoló csatlakoztatásával a kerti világítás alkonyatkor automatikusan bekapcsol, napkeltekor pedig automatikusan kikapcsol. Különböző küszöbértékek állíthatók be a fények automatikus be- vagy kikapcsolásához. Ezen túlmenően az éjjeli fényintenzitás szintje a megrendelő igényei szerint szabályozható.


    A KEY kerti LED-lámpák felszereléséhez csak két 24Vdc vezetéket kell csatlakoztatni a KEY 14A kapuvezérlő egységhez vagy a BOXLED-önálló kertivilágítás-vezérlő egységhez, amely teljesen függetlenül is tud működni a kapu automatizálástól. A termékcsalád egyes fényforrásainak energiafogyasztása rendkívül alacsony, mivel LED-fényekről beszélünk:

  • 50mA a STIK, FLAT és VERTICAL típusoknál,
  • 100mA a TOWER és 200mA a STELLA      típusoknál.

    Zárásképp elmondhatjuk, hogy a Key Automation NLS rendszerének piaci bevezetésével a kaputechnikában megszületett a stílus és a design elképzelésének új módja, amely különös figyelmet fordítva a részletekre magas technológiai munkafolyamatokat alkalmaz. Az eredmény egy egyedi kialakítású prémium termékcsalád, melynek célja nemcsak az egyszerű és gyors telepítés, valamint a kényelem, hanem a helyszín kiemelésével javítani a beépítési környezet értékein is.
  • Tagek: kaputechnika

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    A Polsec Kft. elnyerte a 2023-as év Milesight Együttműködő Partnere díjat
    Olvasta már?
    A Polsec Kft. elnyerte a 2023-as év Milesight Együttműködő Partnere díjat