Layer+, UTC időzona kezelés - Incedo Business Pro 3.1


Layer+, UTC időzona kezelés - Incedo Business Pro 3.1
Incedo Business Pro 3.1-es verziójának újdonságait a biztonságosabb üzemeltetés, nemzetközi környezetekben alkalmazhatóság és az integrációk terén találjuk.

Az alkalmazások üzemeltetése során nagyvállalati környezetben elengedhetetlen, hogy elkerüljük a direkt hozzáférést a mögöttes adatbázisokhoz, tehát a többrétegű architektúra megvalósuljon. A Layer+ megoldás lehetőséget ad maximális reakcióidő mellett valós többrétegű architektúra kialakítására. A biztonság így fokozható és a szigorú IT szabályoknak is meg lehet felelni. Időzónákon átívelő rendszerek üzemeltetése esetén szükséges a rendszerben megjelenő időpontokat azonos bázison kezelni. A rendszerbe bekerült az UTC (egyezményes koordinált világidő) alapú idő működés. A különböző földrajzi helyeken elhelyezkedő épületek így rögzíthetők a saját időzónájuk szerint és a központi rendszerben az időpontok egységesen láthatók. Az időpontokra vonatkozó szabályok mindig a helyi idő szerint lesznek érvényesek, tehát például, ha egy ajtó reggel 8 órakor válik nyitottá, az minden esetben a helyi idő szerint 8 órakor nyit ki.

Integrációs lehetőségek mindig is fókuszban szerepeltek az Incedo Pro, és korábban a SiS rendszerek esetében is, a lehetőségek bővültek azzal, hogy a kliens programon belül egy tetszőleges weboldalt meg tudunk jeleníteni. Így egy harmadik féltől származó fejlesztés egyszerűen megjeleníthető a rendszerben és egységesen használható. Az Incedo Pro illesztések közé továbbá bekerült az dFlow gyorskapuk és az Inim tűzjelző integrációja.

Az Incedo Pro 3.1 verziója számos kisebb fejlesztést is tartalmaz, az egyik az új típusú magyar rendszámok teljes körű kezelése. További újítás, hogy az esemény monitort lehet teljes képernyős módban üzemeltetni, ez lehetőség ad az őröknek vizuális ellenőrzésre is, a rendszer által végzett azonosításon felül. Apróságnak tűnhet, de nagyon hasznos dolog, hogy az esemény listából most már egy kattintással is fel lehet venni az ismeretlen kártyákat.

A mostani fejlesztések mellett természetesen kisebb hibajavítások és a rendszer stabilitását növelő funkciók is bevezetésre kerültek. A fejlődés azonban nem áll meg, a következő verziókban tervezett funkciók lesznek például az okos eszköz bevonhatósága a beléptető rendszerbe, Schindler lift vezérlés és a Zettler tűzjelző integrációja, valamint a riport modul.
Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája
Olvasta már?
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája