Lépj szintet! - középszéria, alapáron


Lépj szintet! - középszéria, alapáron
Egy korszak lezárul: fájó szívvel, de a legnagyobb tisztelettel tudatjuk, hogy közeledünk a kifutó Techson MS4-es kamerák raktárkészletének végéhez. Az MS4-esek sokak által közkedvelt termékek, melyek a Techson SmartView széria alappillérét képzik.

A közel ötéves múlttal rendelkező MS4-es-es kamerák hírnevüket elsődlegesen a kiváló képminőségnek, valós WDR-nek és manuálisan állítható záridő beállításnak köszönhetik. Emellett fontos megjegyezni, hogy intelligens funkciókban is gazdagok, így rengeteg területen sikerrel alkalmazhatóak. Elég, ha csak az arcfelismerésre vagy az objektumazonosításra gondolunk, melyeknek köszönhetően sokkal precízebben működnek, mint a hétköznapi mozgásérzékelő termékek.

A készlet erejéig még lehetőséged van megszerezni ezeket a sikerszériás MS4-es kamerákat, hogy elsőkézből tapasztalhasd meg az objektumazonosítás nyújtotta előnyöket és élményeket. Annak érdekében, hogy a szériától vett búcsú még emlékezetesebb legyen, most az alapszériás kamerák árán veheted meg az eszközöket!

Lépj szintet velünk!

Ne maradj ki, és ne hagyd ki az ügyfeleidet a Techson MS4-es kamerák záródó sikertörténetéből. Az alapszériás kamerák helyett bátran használhatod ezeket nagyobb projektekhez és kisebb telepítésekhez egyaránt. Garantáltan nem fogod megbánni a választásodat!



Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera
Olvasta már?
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera