AXIS Optimizer 4.7


AXIS Optimizer 4.7
Az Axis Communications bejelentette a Milestone XProtect VMS-hez (videomenedzsment rendszer) kifejlesztett, könnyed, központosított rendszámlista kezelést és abban való keresést biztosító AXIS Optimizer 4.7 verzióját.

A Milestone XProtect dedikált fülén megjelenő AXIS Optimizer lehetővé teszi a rendszámtábla listák központosított, több telephelyre kiterjedő kezelését. Az integrált AXIS License Plate Verifiernek köszönhetően a jármű-beléptetési és keresési funkciók kombinációjával könnyed lehetőség nyílik a rendszámok kezelésére, akár számos Axis kamera bevonásával. A Milestone Smart Clientben most először közvetlenül elérhető funkció úgy rendszergazdák, mint operátorok számára egyaránt biztosítja a rendszámtáblák engedélyezését, letiltását, egyéni listák kialakítását. A dedikált fül segítségével végezhetők el a rendszámalapú, „esemény utáni”, forenzikus tartalomelemzések. Jelentések generálhatók / exportálhatók rendszámtábla/be- és kilépési pont/telephely/járműhöz (rendszámhoz) kapcsolódó tulajdonosi információk stb. alapján. A legújabb Optimizer verzió lehetőséget biztosít Axis MI (mélytanuló algoritmusokat futtató) kamerák képességeinek bemutatására – Milestone XProtect fájlformátumba exportált (bármely PC-n megnyitható zip fájl) videók és metaadatok gyors megosztása stb. révén – az AXIS Optimizer forenzikus keresési képességeinek kiaknázásával (extra licenc és hardver nélkül). Az AXIS Optimizer 4.7 verzióját 2023. április 26-án tette elérhetővé a fejlesztő.

Forrás: Axis Communications

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák
Olvasta már?
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák